about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

انتشار شده در تاریخ

خریدوفروش اطلاعات کاربران Avast

برخی رسانه‌ها اعلام کردند شرکت‌های زیرمجموعه Avast اطلاعات کاربران خود را می‌فروشند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ به‌تازگی وب‌سایت‌های Motherboard و PCMag تحقیقاتی انجام داده و مدعی شدند آنتی‌ویروس آواست (Avast) داده‌های کاربران را جمع‌آوری کرده و یکی از شرکت‌های زیرمجموعه آواست (Avast) به نام جامپ‌شات (Jumpspot) اقدام به فروش اطلاعات کاربران به شرکت‌هایی همچون Google Microsoft ،McKinsey ،Pepsi ،Sephora ،Home Depot ،Condé Nast و Intuit می‌کند. 

دو وب‌سایت مذکور، درنتیجه بررسی‌های خود روی برخی اسناد به این نتیجه رسیده‌اند که شرکت جامپ‌شات محصولاتی نظیر All Clicks Feed را درازای میلیون‌ها دلار به مشتریان خود می‌فروشد که به آن‌ها این امکان را می‌دهد فعالیت‌های کاربران من‌جمله کلیک‌های آن‌ها را ردیابی کنند. 

یکی از شرکت‌هایی که از محصول All Clicks Feed استفاده کرده، Omnicom Media Group، یک شرکت بازاریابی واقع در نیویورک بوده که در سال 2019 درازای دسترسی به داده‌ها، نزدیک به 2 میلیون دلار به شرکت جامپ‌شات پرداخت کرده است. 

طبق گزارش این سایت‌ها، داده‌های جامپ‌شات به‌وضوح نشان می‌دهند چگونه یک کاربر آنتی‌ویروس آواست به جستجوی محصولی در گوگل پرداخته، به لینک‌های آمازون مراجعه کرده و در سایتی کالایی را به سبد کالای خود اضافه کرده است. به ادعای این رسانه‌ها، از طریق برخی محصولات جامپ‌شات می‌توان ویدئوهایی را که کاربران در یوتیوب، فیس‌بوک و اینستاگرام بازدید کرده‌اند، ردیابی کرد. 

شرکت آواست در واکنش به این ادعا اعلام کرده است اطلاعاتی که جمع‌آوری می‌شوند، بدون هویت هستند و مشخص نیست که صاحب و مالک آن‌ها چه کسی است. آقای Ondrej Vlcek، مدیرعامل آواست نیز در واکنش به این اتفاق از کاربران عذرخواهی کرده و اطمینان داده است حفظ امنیت کاربران از اولویت‌های آواست بوده و طی روزهای آینده به فعالیت‌های شرکت جامپ‌شات خاتمه خواهد داد.

پیشتر محصولات آواست متهم به گردآوری بیش‌ازحد اطلاعات از طریق افزونه‌های مرورگر خود شده بودند که درنهایت این شرکت مجبور شد برخی افزونه‌ها را از وب استورهای مرورگرها حذف کند.

منبع:

تازه ترین ها
تمرکز
1404/06/27 - 20:05- هوش مصنوعي

تمرکز فیس‌کاپ بر هوش مصنوعی و بینایی ماشین از آغاز تاکنون

ششمین دوره رویداد سالانه «فیس‌کاپ» با هدف تقویت همکاری میان فعالان و علاقه‌مندان حوزه هوش مصنوعی و بینایی ماشین، امروز در مرکز هوشمندسازی و نوآوری امیدینو آغاز شد. این رویداد شامل کارگاه‌های آموزشی، پنل‌های تخصصی و فرصت‌های شبکه‌سازی است.

چین
1404/06/27 - 20:02- سایرفناوری ها

چین مرکز داده کاملاً بومی می‌سازد

چین با استفاده از فناوری کاملاً بومی در حال تکمیل یک مرکز داده ۳۹۰ میلیون‌دلاری در غرب این کشور است که بخشی از نیازهای فناورانه آن را محقق می‌کند.

اجرای
1404/06/27 - 17:43- اروپا

اجرای طرح تشخیص چهره در غرب لندن

منطقه غرب لندن، اجرای طرح دوربین مداربسته تشخیص چهره با هوش مصنوعی را تصویب کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.