about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

خرده فروشان هدف حمله سایبری قرارگرفته‌اند

برخی شرکت‌های حقوقی هشدار دادند که در دو سال گذشته تعداد هک فروشگاه‌های آنلاین و سرقت اطلاعات شخصی و با ارزش آن‌ها افزایش پیداکرده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ این حملات هکری موجب می‌شود تا اطلاعات خریداران و اطلاعات خصوصی مشتریان به‌طور فزاینده‌ای درخطر باشند.

افزایش فروشگاه‌های آنلاین و بازاریابی‌های دیجیتالی به این معنا است که باید اطلاعات خود را بر روی این سایت‌ها وارد نمایید که این موضوع فرصت مناسبی برای تبهکاران سایبری فراهم می‌کند.

جیرمی درو (Jeremy Drew) یکی از اعضای شرکت حقوقی (RPC)، گفت: «برخی خرده‌فروشان آنلاین با ذخیره اطلاعات مشتریان، به بهترین هدف برای هکرها تبدیل‌شده‌اند.»

آمار منتشرشده توسط دفتر کمیسیون اطلاعات نشان می‌دهد تعداد شرکت‌های خرده‌فروشی که گزارش نقض اطلاعات یا هک شدن داده‌اند، در یک سال گذشته دو برابر شده است.

سرقت اطلاعات مشتریان و هک آن‌ها در بازه زمانی (16/2015 الی 17/2016) افزایش قابل‌توجهی داشته است.

افزایش فروشگاه‌های آنلاین، بازاریابی دیجیتالی و ارائه رسید الکترونیکی در فروشگاه‌ها به این معنی است که در این فروشگاه‌ها اطلاعات قابل‌توجه و موردنیاز هکرها جمع‌آوری می‌شوند. این اطلاعات می‌تواند شامل نام، نام خانوادگی، آدرس، شماره تلفن، مشخصات کارت اعتباری و... می‌شود.

هواپیمایی بریتانیا (British Airways)، شرکت ورزشی (Sports direct)، شرکت (Wonga) و بانک تسکو (Tesco Bank) برخی از شرکت‌هایی هستند که در دو سال گذشته اطلاعات کاربرانشان به سرقت رفته است.

در آینده‌ای نزدیک باید امنیت اطلاعات کاربران افزایش یابد و مقررات شدیدتری در زمینه امنیت سایبری از سال آینده اتخاذ شود.

بانک تسکو (Tesco Bank) در سال 2016 به‌آسانی هک شد و شماره‌حساب، اطلاعات حساب و... مشتریان این بانک به سرقت رفت که این حمله هکری، بزرگ‌ترین حمله در تاریخ بریتانیا بوده است؛ زیرا اطلاعات حساب 40 هزار کاربر و همچنین پول 20 هزار مشتری در این حمله سایبری به سرقت رفته است.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/07/17 - 13:57- هوش مصنوعي

راه‌اندازی واحد رباتیک توسط گروه علی‌بابا

آزمایشگاه کوئن علی‌بابا واحد رباتیکی را برای پیشبرد هوش مصنوعی تجسمی راه‌اندازی کرد.

پرداخت‌های
1404/07/17 - 13:21- هوش مصنوعي

پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی

هند طرح آزمایشی پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی را راه‌اندازی کرد.

صادرات
1404/07/17 - 12:52- آمریکا

صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات

ایالات متحده صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات متحده عربی را تأیید کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.