about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

گوگل خدمات ارائه زیرنویس آنی برای فایل‌های ویدئویی را به نسخه رومیزی مرورگر کروم اضافه خواهد کرد تا علاقه‌مندان از آن بهره بگیرند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از انگجت، گوگل پیش‌ازاین خدمات زیرنویس ویدئویی را برای نسخه همراه مرورگر کروم ارائه کرده بود.

برای فعال کردن قابلیت یادشده باید به بخش تنظیمات این مرورگر مراجعه کنید و پس‌ازآن در صورت پخش فایل‌های ویدئویی حاوی گفتگو زیرنویس اظهارات اشخاص درج خواهد شد.

گوگل این خدمات را برای کاربران نسخه‌های رومیزی سیستم‌عامل‌های مختلف ارائه می‌دهد. ازجمله سیستم‌عامل‌های مورد پشتیبانی می‌توان به کروم، لینوکس، مک و ویندوز اشاره کرد. خدمات یادشده فعلاً در مرحله آزمایشی است و هنوز مشخص نیست نسخه نهایی و باثبات این خدمات چه زمانی در دسترس علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

منبع:

تازه ترین ها
اتحادیه
1404/08/28 - 19:23- هوش مصنوعي

اتحادیه اروپا می‌خواهد قوانین هوش مصنوعی و حریم خصوصی خود را تعدیل کند

اتحادیه اروپا تحت فشار آمریکا و شرکت‌‎های بزرگ، برخی قوانین سخت‌گیرانه خود درباره هوش مصنوعی و حریم خصوصی را تعدیل خواهد کرد.

رونمایی
1404/08/28 - 19:20- ابزارهای هوشمند

رونمایی از اولین اسکلت رباتیک غواصی جهان

اولین اسکلت خارجی رباتیک غواصی جهان، غواصی را آسان‌تر و فشار عضلانی را از بدن غواص کاهش می‌دهد.

به لطف امنیت بالای واتس‌اپ شماره تلفن و عکس پروفایل 3.5 میلیارد کاربر در دسترس قرار گرفت!

گزارشی تازه از سوی پژوهشگران دانشگاه وین، یکی از جدی‌ترین ضعف‌های امنیتی واتس‌اپ در سال‌های اخیر را آشکار کرده ا.