about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

خداحافظی با پی پال +ویدئو

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت خدمات پرداخت اینترنتی پی‌پال، ارائه خدماتی که برای سیستم‌عامل‌های ویندوزفون، بلک‌بری و فایر او.اس آمازون طراحی شده‌اند را متوقف کرد.
علت این تصمیم، تعداد اندک کاربرانی است که از سیستم‌عامل‌های همراه یاد شده برای دسترسی به خدمات پی‌پال استفاده می‌کنند. به بیان دیگر اکثریت مطلق مشترکان پی‌پال کاربر اندروید و آی.او.اس هستند.
اگرچه این تصمیم‌گیری در مورد ویندوزفون و بلک‌بری چندان عجیب و غیرمنتظره به نظر نمی‌رسد، اما با توجه به موقعیت خاص آمازون به عنوان یک فروشگاه بزرگ اینترنتی که خود عرضه کننده تبلت‌های کیندل فایر است، انتظار نمی‌رفت آمازون هم مشمول این تصمیم شود. پی‌پال هنوز توضیحات چندانی در این مورد ارائه نکرده و صرفاً ادعا کرده که این تصمیم به طراحی برنامه‌های همراه بهتری برای اندروید و آی.او.اس منجر می‌شود.
کاربران گوشی‌های مجهز به سیستم‌عامل‌هایی که دیگر توسط پی‌پال پشتیبانی نمی‌شوند باید از مرورگر گوشی برای مراجعه به پی‌پال و دسترسی به خدمات پرداخت مالی استفاده کنند.

شما بیننده محترم می‌توانید ویدئوی خداحافظی با پی پال را اینجا مشاهده نمایید.

تازه ترین ها
افزایش
1404/09/12 - 11:37- سایرفناوری ها

افزایش سه برابری تقاضای برق تا سال ۲۰۳۵

تقاضای برق مراکز داده تا سال ۲۰۳۵ سه برابر خواهد شد.

پیروی یوتیوب از ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی در استرالیا

یوتیوب اعلام کرد که از ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی نوجوانان در استرالیا پیروی خواهد کرد.

متهم
1404/09/12 - 09:30- جرم سایبری

متهم شدن هکرهای ایرانی به حمله علیه زیرساخت‌های حیاتی رژیم صهیونیستی و مصر

کارشناسان غربی ادعا کردند که هکرهای مرتبط با ایران از طریق کمپین فیشینگ، زیرساخت‌های حیاتی رژیم صهیونیستی و مصر را هدف قرار داده‌اند.