about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

یکی از تاثیرگذارترین شخصیت های دنیای فناوری و مخترع اولین سیستم پردازش کلمات دنیا در سن ۹۳ سالگی چشم از جهان فرو بست.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ هربار که در حال تایپ کردن هستید، بلیط هواپیما رزرو کرده یا تراکنش بانکی انجام می دهید در واقع در حال بهره بردن از میراثی هستید که نخستین سنگ بنای آن را «اِولین بِرزین» ایجاد کرده است.

برزین در سال ۱۹۲۵ از پدر و مادری مهاجر به دنیا آمد. او پس از مطالعه نشریات علمی تخیلی برادرش به فیزیک علاقمند شد و در دانشگاه هم به مطالعه همین زمینه پرداخت. پس از فراغت از تحصیل در سال ۱۹۴۵ وارد صنعت نوپای کامپیوتر شد و تخصص اصلیش در زمینه تولید شبکه های کامپیوتری برای وظایف خاص بود. 

در سال ۱۹۶۲ به عنوان کارمند کمپانی Teleregister نخستین سیستم رزرو کامپیوتری را برای هواپیمایی ایالات متحده توسعه داد. در آن زمان فرصت های شغلی حوزه فناوری برای یک خانم بسیار محدود بود. اولین برزین می گوید که در سال ۱۹۶۰ برای استخدام به بورس نیویورک مراجعه کرده بود اما مدیر استخدام محترمانه او را رد کرد چرا که یکی از وظایف این شغل مراجعه گاه و بیگاه به طبقه بازار سهام بود که گفتمان مطلوبی برای خانم ها نداشت.

بنابرین او چند سال بعد ترجیح داد که شرکت خودش را به نام Redactron تاسیس کند. هدف این کمپانی توسعه ابزاری برای متحول ساختن محیط کار بود که در نهایت به تولید نخستین واژه پرداز منجر شد.

این شرکت ۱۰ هزار دستگاه از Data Secretary را با قیمت ۸ هزار دلار به شرکت های فعال در حوزه قضایی و موسسات دیگر فروخت اما در نهایت توان رقابت با ابر کمپانی IBM را از دست داد. برزین پس از فروختن شرکتش به عنوان عضو هیئت مدیره چند کمپانی به فعالیت پرداخت و به پاس زحماتش در سال ۲۰۱۱ وارد تالار مشاهیر فناوری شد.

او طی مصاحبه ای در سال ۱۹۷۵ تاکید کرد که زنان از ورود به حوزه فناوری هراس دارند و به همین خاطر تعداد بانوان این زمینه کم است؛ با این حال در این زمینه نسبت به دیگر حوزه ها مقاومت کمتری در برابر موفقیت آنها صورت می گیرد.

یکی از ادعای جالب اولین برزین که در دهه هفتاد میلادی مطرح کرده به این شرح است:

پس از حدود ۲۰ سال فعالیت در این صنعت احساس می کنم که از ۹۰ درصد افرادی که دیده ام توانایی‌ام بالاتر است.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/11/27 - 16:07- جرم سایبری

سوءاستفاده مهاجمان سایبری از نرم‌افزار نظارت بر کارکنان

مهاجمان سایبری با سوءاستفاده از نرم‌افزارهای قانونی مدیریت و پایش کارکنان، بستر حملات باج‌افزاری را فراهم می‌کنند؛ رویکردی که شناسایی تهدید را برای سازمان‌ها دشوارتر کرده است.

مواجه
1404/11/27 - 15:59- جرم سایبری

مواجه هند با بیش از ۳۱۰۰ حمله سایبری هفتگی

طبق گزارش امنیت سایبری ۲۰۲۶ منتشرشده توسط شرکت نرم افزاری چک پوینت، در سال ۲۰۲۵ به‌طور متوسط هر هفته حدود ۳۱۹۵ حمله سایبری علیه سازمان‌ها در هند انجام شده است که نسبت به سال ۲۰۲۴ حدود ۲٪ افزایش نشان می‌دهد.

تحریم
1404/11/27 - 15:52- آمریکا

تحریم هشت شهروند نیجریه‌ای توسط آمریکا

ایالات متحده هشت شهروند نیجریه‌ای را که به داشتن ارتباط با گروه‌های تروریستی و فعالیت‌های مجرمانه سایبری متهم هستند، در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.