about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

حمل‌ونقل عمومی با خودروهای خودران

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ مقامات سنگاپوری در حال مذاکره با مدیران شرکت دلفی هستند تا در آینده نه‌چندان دور از خودروهای بدون نیاز به راننده در سیستم حمل‌ونقل شهری این کشور استفاده شود.

در حال حاضر به‌طور آزمایشی از شش خودرو برای بررسی موضوع استفاده‌شده تا مردم سنگاپور حداقل در یک مایل آغازین و پایانی مسیر رفت‌وآمد خودبین منزل و محل کار به این نوع خودروها دسترسی داشته باشند.

خودروهایی که شرکت دلفی به‌طور آزمایشی از آن‌ها استفاده می‌کند از نوع Audi SQ5 هستند. این شرکت در سال 2015 هم این آزمایش را در مسیری از سان‌فرانسیسکو تا نیویورک با موفقیت انجام داده بود تا بخش اعظم مسیر 3400 مایلی بین این دو شهر بدون دخالت راننده طی شود.

خودروهای یادشده مجهز به حسگرها، دوربین‌ها و فناوری خاصی موسوم به Light Detection and Ranging (LiDAR) برای شناسایی انواع موانع محیطی و مسیریابی مناسب هستند و البته در آن‌ها فرمان و پدال‌های گاز و ترمز هم برای تسریع درحرکت یا ترمز کردن پیش‌بینی‌شده است.

انتظار می‌رود استفاده از این خودروها در سنگاپور 5.4 میلیون نفری تا سال 2019 و در سه مسیر از قبل مشخص‌شده آغاز شود. خودروهای یادشده با باتری کار می‌کنند و می‌توانند بین 4 تا 6 مسافر را با خود حمل کنند. استفاده گسترده از این خدمات تا سال 2022 به طول می‌انجامد.

 

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.