about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

حمل‌ونقل عمومی با خودروهای خودران

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ مقامات سنگاپوری در حال مذاکره با مدیران شرکت دلفی هستند تا در آینده نه‌چندان دور از خودروهای بدون نیاز به راننده در سیستم حمل‌ونقل شهری این کشور استفاده شود.

در حال حاضر به‌طور آزمایشی از شش خودرو برای بررسی موضوع استفاده‌شده تا مردم سنگاپور حداقل در یک مایل آغازین و پایانی مسیر رفت‌وآمد خودبین منزل و محل کار به این نوع خودروها دسترسی داشته باشند.

خودروهایی که شرکت دلفی به‌طور آزمایشی از آن‌ها استفاده می‌کند از نوع Audi SQ5 هستند. این شرکت در سال 2015 هم این آزمایش را در مسیری از سان‌فرانسیسکو تا نیویورک با موفقیت انجام داده بود تا بخش اعظم مسیر 3400 مایلی بین این دو شهر بدون دخالت راننده طی شود.

خودروهای یادشده مجهز به حسگرها، دوربین‌ها و فناوری خاصی موسوم به Light Detection and Ranging (LiDAR) برای شناسایی انواع موانع محیطی و مسیریابی مناسب هستند و البته در آن‌ها فرمان و پدال‌های گاز و ترمز هم برای تسریع درحرکت یا ترمز کردن پیش‌بینی‌شده است.

انتظار می‌رود استفاده از این خودروها در سنگاپور 5.4 میلیون نفری تا سال 2019 و در سه مسیر از قبل مشخص‌شده آغاز شود. خودروهای یادشده با باتری کار می‌کنند و می‌توانند بین 4 تا 6 مسافر را با خود حمل کنند. استفاده گسترده از این خدمات تا سال 2022 به طول می‌انجامد.

 

تازه ترین ها
امارات
1404/11/08 - 06:50- هوش مصنوعي

امارات با استارگیت وارد عصر جدید زیرساخت‌های هوش مصنوعی شد

استارگیت امارات متحده عربی جهشی جسورانه به ارزش 30 میلیارد دلار در زیرساخت هوش مصنوعی را رقم زد.

ثبت
1404/11/08 - 06:35- تروریسم سایبری

ثبت بیش از 26 هزار حمله سایبری علیه رژیم صهیونیستی در سال 2025

رئیس اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی اعلام کرد که اسرائیل در سال 2025 شاهد بیش از 26 هزار حمله سایبری بود.

جابه‌جایی
1404/11/08 - 06:22- آسیا

جابه‌جایی بیش از 16 میلیارد ارز دیجیتال غیرقانونی در چین در سال گذشته

کارشناسان ادعا کردند که پولشویان چینی در سال ۲۰۲۵ بیش از ۱۶ میلیارد دلار ارز دیجیتال غیرقانونی را جابه‌جا کرده‌اند.