about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

حمل‌ونقل عمومی با خودروهای خودران

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ مقامات سنگاپوری در حال مذاکره با مدیران شرکت دلفی هستند تا در آینده نه‌چندان دور از خودروهای بدون نیاز به راننده در سیستم حمل‌ونقل شهری این کشور استفاده شود.

در حال حاضر به‌طور آزمایشی از شش خودرو برای بررسی موضوع استفاده‌شده تا مردم سنگاپور حداقل در یک مایل آغازین و پایانی مسیر رفت‌وآمد خودبین منزل و محل کار به این نوع خودروها دسترسی داشته باشند.

خودروهایی که شرکت دلفی به‌طور آزمایشی از آن‌ها استفاده می‌کند از نوع Audi SQ5 هستند. این شرکت در سال 2015 هم این آزمایش را در مسیری از سان‌فرانسیسکو تا نیویورک با موفقیت انجام داده بود تا بخش اعظم مسیر 3400 مایلی بین این دو شهر بدون دخالت راننده طی شود.

خودروهای یادشده مجهز به حسگرها، دوربین‌ها و فناوری خاصی موسوم به Light Detection and Ranging (LiDAR) برای شناسایی انواع موانع محیطی و مسیریابی مناسب هستند و البته در آن‌ها فرمان و پدال‌های گاز و ترمز هم برای تسریع درحرکت یا ترمز کردن پیش‌بینی‌شده است.

انتظار می‌رود استفاده از این خودروها در سنگاپور 5.4 میلیون نفری تا سال 2019 و در سه مسیر از قبل مشخص‌شده آغاز شود. خودروهای یادشده با باتری کار می‌کنند و می‌توانند بین 4 تا 6 مسافر را با خود حمل کنند. استفاده گسترده از این خدمات تا سال 2022 به طول می‌انجامد.

 

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.