about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

حمله گسترده به فرودگاه‌های آمریکا

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ شبکه‌های رایانه ای در 7 فرودگاه آمریکا برای مدت 90 دقیقه از دسترس خارج شدند. بنا به اعلام مقامات امنیتی، سامانه‌های مختل شده، مسئولیت کنترل مسافران در موضوعات امنیتی و ضد تروریستی را بر عهده دارند.
فرودگاه‌های جان اف کندی نیویورک، لوگان بوستون، فورت‌ورث دالاس، شارلوت، بالتیمور، کارولینای شمالی و فرودگاه بین المللی لس‌آنجلس، جزو فرودگاه‌هایی بوده‌اند که در این حمله آسیب دیدند. وزارت امنیت داخلی آمریکا، در خبری اعلام کرد سامانه‌ای جایگزین را برای این موضوع در نظر گرفته است. در پی این حمله، مسافران زیادی در فرودگاه‌های آمریکا سرگردان شدند. تا‌کنون هیچ گروه خاصی مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته است.

 

تازه ترین ها
همکاری
1404/07/14 - 17:57- هوش مصنوعي

همکاری استراتژیک AMD و OpenAI جهت گسترش زیرساخت‌های هوش مصنوعی

شرکت‌های AMD و OpenAI امروز از توافق‌نامه‌ای برای تأمین 6 گیگاوات توان پردازشی جهت پشتیبانی از زیرساخت هوش مصنوعی نسل بعدی OpenAI با استفاده از چند نسل از پردازنده‌های گرافیکی AMD Instinct خبر دادند.

هوش
1404/07/14 - 17:54- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی دانشگاه امیرکبیر ارتفاع امواج دریایی را پیش بینی می‌کند

پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به توسعه یک مدل نوآورانه مبتنی بر یادگیری ماشین شده‌اند که می‌تواند ارتفاع موج شاخص را با دقتی بین ۹۳ تا ۹۷ درصد پیش‌بینی کند.

گوگل
1404/07/14 - 17:52- سایرفناوری ها

گوگل محدودسازی نصب برنامه از منابع غیررسمی در اندروید را تأیید کرد

گوگل مدعی است که این تغییرات جدید به ارتقای امنیت کاربران منجر خواهد شد.