about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

حمله گسترده بدافزارها به شبکه‌های خبری جهان

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان، این حمله که موفق شده است تا سامانه‌های امنیتی بسیاری از شرکت‌های تبلیغاتی آنلاین را پشت سر بگذارد، کاربران اینترنتی بسیاری را در معرض خطر حمله باج افزارها قرار داده است.
بسیاری از شبکه‌های خبری و وبگاه‌هایی نظیر بی‌بی‌سی، نیوزویک، نیویورک‌تایمز و MSN طی چند روز گذشته هدف تبلیغات آلوده قرار گرفته که به اعتقاد برخی کارشناسان امنیتی بزرگ‌ترین کمپین بدافزارهای تبلیغاتی طی دو سال گذشته بوده است. کارشناسان امنیتی معتقدند حجم بالایی از رایانه‌ها بعدازاین حمله به بدافزارهایی آلوده شده‌اند که ممکن است محتوی باج افزارها باشند؛ ازاین‌رو شرکت‌های امنیتی باید هر چه سریع‌تر برای رفع این مشکل اقدام کنند.
البته کارشناسان امنیتی در گزارش‌های خود مدعی هستند که مقصر اصلی این ماجرا، وبگاه‌ها و خبرگزاری‌های رسمی نیستند، چرا که در حقیقت این بدافزارها ابتدا شرکت‌های بزرگ تبلیغات آنلاین را هدف قرار داده و بعد از آن وبگاه‌های پخش کننده تبلیغات نظیر بی‌بی‌سی به واسطه پخش تبلیغات آلوده، به بدافزار آلوده شده‌اند.
شرکت امنیتی ترند میکرو نیز در گزارشی دراین‌باره از آلوده شدن شبکه‌های بزرگ تبلیغاتی نظیر گوگل دابل کلیک (Google's DoubleClick)، روبیکون (Rubicon)، ای او ال (AOL) و اپ نکسوس (AppNexus) خبر داد و اعلام کرد که کارشناسان ترند میکرو در حال همکاری با شرکت‌های آلوده به بدافزار برای حل این مشکل هستند.

 

تازه ترین ها
ایجاد
1404/09/30 - 15:40- آمریکا

ایجاد حفاظت‌های قوی‌تر در برابر حملات سایبری توسط قانون جدید نوادا

فرماندار نوادا، جو لومباردو، لایحه «Assembly Bill 1» را امضا کرد که در پی یک حمله باج‌افزاری که برای سه هفته ده‌ها خدمت حیاتی این ایالت را مختل کرده بود، یک چارچوب سراسری امنیت سایبری ایجاد می‌کند.

اعطای
1404/09/30 - 15:35- اروپا

اعطای اختیارات حملات سایبری برون‌مرزی به سرویس اطلاعاتی آلمان

دولت آلمان قصد دارد اختیارات و وظایف سرویس اطلاعات فدرال را گسترش دهد و به آن اجازه دهد در خارج از کشور دست به حملات سایبری و عملیات خرابکارانه بزند.

تأیید
1404/09/30 - 15:27- جرم سایبری

تأیید حمله سایبری هکرهای چینی به سامانه‌های بریتانیا در اکتبر

در تاریخ ۱۹ دسامبر، وزارت امور خارجه، کشورهای مشترک‌المنافع و توسعه بریتانیا در ماه اکتبر هدف یک حمله سایبری قرار گرفته است؛ حمله‌ای که به آغاز تحقیقاتی درباره رخنه امنیتی در یکی از حساس‌ترین نهادهای دولتی از نظر امنیتی منجر شد.