about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

انتشار شده در تاریخ

حمله گسترده باج‌افزار واناکرای به سراسر دنیا

 

به گزارش واحد متخصصین سایبربان، باج‌افزار واناکرای (WannaCry) با استفاده از اکسپلویت توسعه یافته ان.اِس.اِی (NSA) توانسته است بسیاری از کشورها را در سراسر دنیا آلوده سازد.
بیمارستان‌های کشور انگلستان، بانک‌های اسپانیا و شرکت تلفونیکا (Telefónica) از جمله هدف‌های اصلی این باج‌افزار هستند. براساس گزارش‌های منتشرشده، شرکت‌های دیگری نظیر وُدافون (Vodafone)، موسسات مالی اسپانیا و زیرساخت‌های انرژی نیز آلوده شده‌اند که هنوز میزان خسارت زیرساخت‌های آلوده گزارش نشده است.
باج‌افزار واناکرای با نام‌های Wcry، WanaCrypt و WannaCrypt نیز شناخته می‌شود. این باج‌افزار از اکسپلویت توسعه‌یافته توسط گروه شدوبروکرز (Shadow Brokers) به نام EternalBlue / DoublePulsar استفاده می‌کند. این اکسپلویت برای ویندوز توسعه یافته است و بدافزار با استفاده از آن می‌تواند دیگر سامانه‌های ویندوزی موجود در شبکه لن (LAN) را نیز آلوده کند. این اکسپلویت براساس حفره امنیتی به شماره MS17-010 توسعه یافته است.

باج‌افزار واناکرای تا کنون توانسته بیشترین آلودگی را در کشورهای روسیه، اوکراین و تایوان ایجاد کند.

 


باج‌افزار واناکرای به مانند دیگر باج‌افزارها، هنگامی که با استفاده از آسیب‌پذیری ذکر شده، وارد سامانه قربانی شود، تمامی فایل ها را رمز کرده و اجرای کدهای مخرب از راه دور را با استفاده از SMB ممکن می‌سازد. عکس زیر نمایش ویژگی‌های (properties) واناکرای است.

 


باج‌افزار واناکرای مبلغ 300 دلار به صورت بیت‌کوین، به منظور بازگردانی فایل ها طلب می‌کند.

 

 

هم‌چنین باج‌افزار واناکرای به منظور آلوده‌سازی سراسر دنیا، اکثر زبان‌های دنیا را نیز پشتیبانی می‌کند.

 

تازه ترین ها
سناتورها
1404/05/16 - 10:50- آمریکا

سناتورها به دنبال پاسخ‌گویی یونایتدهلث در مورد افشای اطلاعات بیماران

دو سناتور آمریکایی با ارسال نامه‌ای به شرکت یونایتد هلث خواستار توضیح درباره‌ی افشای گسترده اطلاعات در شرکت زیرمجموعه آن، اپیسورس شدند.

اجبار
1404/05/16 - 10:32- امنیت زیرساخت

اجبار خودروسازان به بهبود حریم خصوصی کاربران

هرچند بسیاری از خودروسازان در محافظت از حریم خصوصی کاربران وب‌سایت و پورتال‌های مشتری عملکرد ضعیفی دارند، اما یک شرکت پس از جریمه شدن، تغییرات چشم‌گیری در سیاست‌های خود ایجاد کرده است.

تبرئه
1404/05/16 - 10:25- آمریکا

تبرئه هم‌بنیان‌گذار تورنادو کش از اتهام پول‌شویی

روز چهارشنبه، یکی از هم‌بنیان‌گذاران سرویس میکس ارز دیجیتال تورنادو کش در دادگاهی فدرال در نیویورک، به جرم تبانی برای راه‌اندازی یک کسب‌و‌کار انتقال پول بدون مجوز مجرم شناخته شد.