about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

چندین گروه هکری، مسئولیت تعدادی از حملات سایبری به نشریات خبری رژیم صیهونیستی را بر عهده گرفته اند، زیرا آنها از حملات مداوم حماس علیه رژیم اشغالگر گزارش می دهند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، سایت‌های خبری مانند اورشلیم پست، مختل و مخدوش شدند و گروهی از هکرهای حامی حماس به نام انان گوست (AnonGhost) ادعا کرده‌اند که برنامه هشدار اضطراری رژیم صیهونیستی را مختل کرده‌اند.

از زمان شروع جنگ، بیش از 100 وب سایت در سراسر رژیم صیهونیستی تحت تأثیر برخی از سطوح حمله یا تداخل سایبری قرار گرفته اند، خواه از طریق مخدوش کردن ظاهر وبسایت یا اختلال موقت توسط حملات منع سرویس توزیع شده ساده (DDoS).

آوی مایر، سردبیر اورشلیم پست در ایمیلی به رویترز گفت:

هکرها در چند روز گذشته توانسته اند ما را برای مدت طولانی آفلاین کنند. این یک حمله آشکار به آزادی مطبوعات است.

ادعاهای دیگری از سوی گروهی به نام انانیموس سودان وجود دارد که مدعی است زیرساخت‌های حیاتی رژیم صیهونیستی را هدف قرار داده است، اگرچه زمانی که این ادعا را از طریق تلگرام انجام داد، مدرکی دال بر چنین کاری ارائه نکرد.

جنگ جاری توجه رسانه ها، ناظران و منتقدان رژیم صیهونیستی را در سراسر جهان به خود جلب کرده است.

هفته گذشته، یک گزارش از مایکروسافت نشان داد که چگونه یک گروه هکری مستقر در غزه به نام طوفان-1133 (Storm-1133) در اوایل سال جاری، اقدامات جاسوسی سایبری خود را از شرکت‌های رژیم صیهونیستی مرتبط با مخابرات، دفاع و انرژی افزایش داده است.

در این گزارش آمده است:

ما ارزیابی می کنیم که این گروه برای پیشبرد منافع حماس کار می کند.

در سال 2020، طبق تحقیقات انجام شده توسط شرکت حفاظت از داده های ایالات متحده به نام آزمایشگاه اف 5 (F5 Labs)، مشخص شد که رژیم صیهونیستی در صدر لیست هدف هکرها قرار دارد.

در طول سال 2023، این رژیم متحمل حملات سایبری زیادی به زیرساخت‌های خود از جمله پست اسرائیل و سیستم‌های آبیاری و همچنین برخی وب‌سایت‌های دولتی شده است.

تیم واکنش اضطراری رایانه ای رژیم صیهونیستی تا کنون به این اتفاقات واکنشی نشان نداده است.

منبع:

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1404/07/16 - 15:55- آمریکا

سرمایه‌گذاری شرکت های آمریکایی در صنعت برق

به علت رونق مراکز داده و هوش مصنوعی در آمریکا، سرمایه‌گذاری در صنعت برق افزایش‌یافته است.

هجوم
1404/07/16 - 14:57- هوش مصنوعي

هجوم کسب‌وکارهای اروپایی به سمت هوش مصنوعی

کسب‌وکارهای کوچک اروپایی بدون ابزارهای دیجیتال اولیه به سمت هوش مصنوعی هجوم می‌آورند.

اولین
1404/07/16 - 13:04- آمریکا

اولین قانون امنیت سایبری در برزیل

برزیل اولین قانون ملی امنیت سایبری را تصویب خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.