about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

حمله هکری به وزارت امور خارجه جمهوری چک

شبکه رایانه‌ای وزارت امور خارجه چک موردتهاجم سایبری قرارگرفته است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ ایوا کلونووا (Iva Klonova)، دبیر مطبوعاتی مرکز مبارزه با جرائم سازمان‌یافته جمهوری چک اظهار داشت شبکه رایانه‌ای وزارت امور خارجه این کشور موردتهاجم سایبری قرارگرفته است.

هکرها موفق به سرقت اطلاعات محرمانه نشده‌اند، اما به ایمیل برخی از کارکنان این وزارت دسترسی پیداکرده‌اند. بااین‌حال، سروری که از طریق آن مکاتبات اداری انجام می‌گیرد، هک نشده است. نیروهای امنیتی این کشور در حال بررسی این موضوع هستند تا ببینند آیا این حمله با حملات سایبری سال‌های 2016 و 2017 به وزارت امور خارجه این کشور ارتباط دارد یا خیر. در حملات سال‌های گذشته انگشت اتهام به‌سوی روسیه نشانه رفته بود. 

تازه ترین ها

والدین ایتالیایی شمشیر را برای شبکه‌های اجتماعی از رو بستند

خانواده‌های ایتالیایی جنگ تازه‌ای را علیه غول‌های شبکه‌های اجتماعی آغاز کرده‌اند؛ نبردی بر سر سلامت روان کودکان.

ربات‌های
1404/07/16 - 07:23- ابزارهای هوشمند

ربات‌های اپتیموس تسلا در فرش قرمز فیلم Tron: Ares حاضر شدند [تماشا کنید]

«جرد لتو»، ستاره فیلم Tron: Ares، در این فرش قرمز با یکی از ربات‌های تسلا که حرکات رزمی اجرا می‌کرد، روبه‌رو شد.

تعداد
1404/07/16 - 07:19- هوش مصنوعي

تعداد کاربران فعال هفتگی چت جی پی تی به ۸۰۰ میلیون نفر رسید

سم آلتمن مدیر ارشد اجرایی اوپن ای آی اعلام کرد تعداد کاربران فعال هفتگی چت جی پی تی به ۸۰۰ میلیون نفر رسیده است.