about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

حمله هکرهای ناشناس به پنتاگون

مقامات آمریکایی طی گزارشی اعلام کردند که هکرهای ناشناس با حمله سایبری به پنتاگون، اطلاعات شخصی 30 هزار کارمند این مرکز را سرقت کردند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ طبق اعلام مقام‌ های آمریکایی، هکرهای ناشناس با حمله سایبری، به برنامه سفر مقام‌های وزارت دفاع و همچنین اطلاعات شخصی 30 هزار کارمند پنتاگون دست پیدا کردند.

در حالی که همیشه آمریکا به کشورهای مختلف اتهام حمله سایبری می زند، در این مورد پنتاگون از حمله «هکرهای ناشناس» به این وزارتخانه خبر داده است.

شبکه «دویچه وله» طی گزارشی اعلام کرد که در نتیجه حمله هکرها، اطلاعات هزاران نفر از کارمندان وزارت دفاع آمریکا فاش شده است. در بخشی از این گزارش آمده است که پنتاگون چهارم اکتبر (دهم مهرماه) هدف تهاجم سایبری قرار گرفته است. نکته حائز اهمیت اینجا است که یکی از مقام وزارت دفاع آمریکا به خبرگزاری «آسوشیتدپرس» گفت:

این حمله شاید ماه ‌ها قبل انجام شده و کارشناسان امنیتی در حال حاضر متوجه آن شده اند.

به گفته این مقام آگاه، هکرهای ناشناس توانستند به اطلاعات شخصی و شماره کارت‌ اعتباری حدود ۳۰ هزار نفر از کارمندان و کارکنان پنتاگون دسترسی پیدا کنند.

وزارت دفاع آمریکا در بیانیه ‌ای اعلام کرده که ابعاد این حمله در حال بررسی است و ارزیابی آسیب وارد شده توسط هکرها، دامنه حمله سایبری و هویت آنها را مشخص خواهد کرد.

اخیرا در یک گزارش دولت آمریکا، پنتاگون را مورد خطاب قرار داده و متهم شده که در زمینه حفاظت سلاح‌ های عمده و بزرگ در برابر هکرها، «پشرفت کم و کندی» داشته است.

مقام ‌های آمریکایی تاکنون هیچ کشوری را درباره حمله سایبری اخیر به پنتاگون متهم نکرده ‌است، اما در هفته‌ های اخیر مقام ‌های واشنگتن اتهام‌ ‌های زیادی به چین مطرح و این کشور را به تلاش برای دخالت در انتخابات میان دوره‌ ای کنگره متهم کرده است.

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.