about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

گروه هکری رژیم صهیونیستی موسوم به «WeRedEvils» مدعی شد که به فرودگاه بین‌المللی لبنان حمله کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ گروهی از هکرهای سایبری رژیم صهیونیستی موسوم به «WeRedEvils» ادعا کردند که مسئول نقض فرودگاه بین‌المللی لبنان هستند.

هکرها در کانال تلگرامی خود نوشتند :

«فرودگاه بین‌المللی لبنان مختل و برخی پروازها لغو شده است. بیشتر سیستم‌های آنها را غیرفعال کرده‌ایم. یک گروه هکرهای به نمایندگی حزب‌الله در روزهای اخیر به ده‌ها وب‌سایت اسرائیلی حمله، اطلاعات شخصی را فاش و پیام‌های نادرستی به نام اداره ملی سایبری ارسال کرده است.»

گروه هکری رژیم صهیونیستی مدعی شدند :

«این یک هدیه و ذوق کوچک برای آن گروه مهاجم است که فکر می‌کردند حکیمان بزرگی هستند. ما با تمام توان به حمله و از کار انداختن سیستم‌ها در لبنان ادامه خواهیم داد.»

این اولین بار نیست که WeRedEvils اقدامات تهاجمی انجام داده است. حدود یک ماه پیش نیز هکرهای رژیم ادعا کردند که موفق به نفوذ به سیستم تأمین سوخت و نفت کل ایران و سایر نرم‌افزارهای حساس شده‌اند. گروه هکری همچنین مدعی شد که سرورهای یک شرکت ایرانی مسئول نگهداری 15 درصد برق ایران را نیز هک کرده است. 

منبع:

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.