about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

صبح امروز برخی از منابع، از انجام حمله فیشینگ به کاربران شرکت امنیت سایبری کلیراسکای، متعلق به رژیم صهیونیستی، خبر دادند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ این شرکت امنیت سایبری مدعی شده است که یک گروه هکری ایرانی، با ساخت یک وب‌سایت جعلی مشابه با وب‌سایت شرکت کلیراسکای، کاربران را فریب داده و به همین ترتیب، با آلوده سازی رایانه‌های آن‌ها، اقدام به انجام حملات فیشینگ کرده است. همچنین در خبر مذکور ادعا شده است که وب‌سایت جعلی موردنظر، بلافاصله بعد از شناسایی، از دسترس خارج شد.

ساعاتی بعد از انتشار این خبر، یکی از کارشناسان وابسته به شرکت کلیراسکای، از افشای هویت اصلی گروه هکری مذکور، در آینده نزدیک خبر داد. این کارشناس امنیت سایبری، مدعی شد که نام و هویت کامل افراد مهاجم و کلیه زیرساخت‌های مورداستفاده توسط این گروه هکری، شناسایی شده است و پس از تکمیل تحقیقات توسط شرکت، اطلاعات در سطح گسترده منتشر خواهد شد. البته این کارشناس در توضیحات خود، اشاره‌ای به کشوری که این حمله را سازمان‌دهی کرده است، نکرد. این خبر در دست بررسی است و نتایج آن، به‌زودی اعلام خواهد شد.
 

تازه ترین ها
آغاز
1404/09/04 - 14:27- اینترنت اشیاء

آغاز آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای در چین

چین آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای را با هدف حمایت از توسعه ایمن و سالم صنایع نوظهور آغاز کرد.

راه‌اندازی
1404/09/04 - 14:18- آسیا

راه‌اندازی اولین انجمن امنیت سایبری جوانان در بحرین

مرکز علوم و فناوری ناصر در بحرین اولین انجمن امنیت سایبری جوانان را راه‌اندازی کرد.

نخست‌وزیر
1404/09/04 - 14:05- آسیا

نخست‌وزیر تایوان هرگونه همکاری با کره جنوبی را رد کرد

نخست‌وزیر تایوان اعلام کرد که هیچ اطلاعی در مورد هرگونه همکاری با کره جنوبی ندارد.