about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

محققین انگلیسی الگوریتمی را طراحی کرده اند که می تواند داده های مربوط به کلیدهای کیبورد را با استفاده از میکروفون به سرقت ببرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ یک گروه ازمحققین دانشگاه های انگلستان مدل یادگیری عمیقی را آموزش داده اند که می تواند داده های مربوط به کلید های فشرده شده کیبورد را به سرقت ببرد. این اطلاعات با استفاده از یک میکروفون با دقت 95 درصد ثبت و ضبط شده اند.

هنگامی که برنامه زوم برای آموزش الگوریتم تفکیک صدا مورد استفاده قرار گرفت، دقت پیش بینی آن به 93 درصد کاهش پیدا کرد. (این درصد همچنان به صورت وحشتناکی بالاست)

این نوع حمله به صورت قابل توجهی امنیت داده سیستم های هدف را تحت الشعاع قرار می دهد چرا که می تواند گذرواژه، مباحث، پیام ها یا دیگر اطلاعات حساس را در اختیار بازیگران مخرب قرار دهد.

پیشرفت سریع در حوزه یادگیری ماشینی و ازدیاد دستگاه های مرتبط با میکروفون و ضبط صوتی این نوع حملات را بیش از پیش خطرناک و رایج کرده است. 

اولین قدم در این حملات، ضبط کلید های فشرده شده در کیبورد هدف است. این کار از طریق یک میکروفون نزدیک به سیستم یا میکروفون گوشی همراه آلوده شده به بدافزار ممکن خواهد بود. سپس آن ها اقدام به تولید شکل موج ها و طیف نگارها از صوت های ضبط شده می کنند و سپس در نهایت آن ها را جداسازی خواهند کرد. بدین منظور از ابزاری به نام CoANet استفاده شده است.

منبع:

تازه ترین ها
اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

آموزش
1404/05/28 - 12:18- هوش مصنوعي

آموزش متخصصان محلی در مالزی توسط هواوی

هواوی متعهد شده است که تحت یک ابتکار جدید، 30 هزار متخصص محلی را در مالزی آموزش دهد.