about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

به گفته فیس‌بوک هکرهای پاکستانی در زمان روی کار آمدن طالبان، مقامات دولت قبلی افغانستان را هدف حمله قرار داده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به نقل از رویترز، محققان امنیتی شرکت فیس‌بوک در مصاحبه‌ای به رویترز گفتند، هکرهای پاکستانی در زمان تصرف افغانستان به دست طالبان، از فیس‌بوک برای هدف قرار دادن افرادی که در افغانستان با دولت قبلی ارتباط داشتند، استفاده کردند.

فیس‌بوک اعلام کرد این گروه که در صنعت امنیتی به‌عنوان ساید کاپی (SideCopy) شناخته می‌شود، لینک وب سایتهای حاوی بدافزار را به اشتراک می‌گذاشت که می‌توانستند از دستگاه‌های کاربران جاسوسی کنند. افرادی که هدف این هکرها قرار گرفتند، اعضای دولت، ارتش و مقامات اجرایی در کابل بودند.

فیس‌بوک اعلام کرد ساید کاپی را در ماه اوت از پلتفرم خود حذف کرده است.

به گفته مدیران شرکت متا، شرکت مادر فیس‌بوک، این گروه هکری با استفاده از تکنیک طعمه عاشقانه درواقع شخصیت‌های ساختگی از زنان جوان را برای فریفتن و جلب اعتماد قربانیان خود برای کلیک روی لینک‌های فیشینگ یا دانلود اپلیکیشنهای چت آلوده ایجاد کرده بود. همچنین وب سایت‌های معتبر را آلوده کرده بود تا بتواند افراد را برای دادن اطلاعات حساب کاربری فیس‌بوک خود فریب دهد.

مایک دویلیانسکی (Mike Dvilyanski)، مدیر تحقیقات جاسوسی سایبری فیس‌بوک دراین‌باره گفت:

گمانه زنی درباره هدف نهایی هکرها برای ما همواره دشوار بوده است. ما دقیقاً نمی‌دانیم چه کسی این اقدامات را انجام داده یا نتیجه نهایی آن‌ها چه بوده است.

شرکت‌های بزرگ ازجمله فیس‌بوک، توییتر، گوگل و مایکروسافت اعلام کرده‌اند در زمان تصرف افغانستان از سوی طالبان در تابستان گذشته، اقداماتی را برای مسدود کردن حساب‌های کاربران افغان انجام داده‌اند.

بر اساس گزارش رویترز، فیس‌بوک اعلام کرد به دلیل نگرانی از امنیت کارمندانش در این کشور و نیاز به انجام تحقیقات بیشتر از این شبکه، پیش‌ازاین عملیات هک مذکور را که در فاصله آوریل تا اوت اوج گرفته بود، افشا نکرده بود. این شرکت اطلاعات را هنگامی‌که به پاک‌سازی این فعالیت اقدام کرد، با وزارت خارجه آمریکا در میان گذاشت.

شرکت فیس‌بوک ارقامی درباره تعداد حساب‌های احتمالی تحت حمله یا ماهیت اطلاعات هک شده ارائه نکرده؛ اما سخنگوی این شرکت اعلام کرد حدود 2 هزار کاربر افغانی قربانی این گروه هکری پاکستانی شده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
تصویب
1404/11/07 - 19:22- آفریقا

تصویب قانون حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی در سومالی

سومالی قانون امنیت سایبری را برای محافظت از سیستم‌های دیجیتال و زیرساخت‌های حیاتی تصویب کرد.

خنثی‌سازی
1404/11/07 - 19:10- جنگ سایبری

خنثی‌سازی بیش از 14 هزار حمله سایبری علیه اوکراین در جنگ با روسیه

سرویس امنیتی اوکراین ادعا کرد که از زمان آغاز جنگ با روسیه، بیش از 14 هزار حمله سایبری را خنثی کرده است.

افتتاح
1404/11/07 - 18:41- آسیا

افتتاح دفتر شرکت زوهو در مالزی برای تقویت امنیت سایبری

شرکت نرم‌افزاری جهانی زوهو دفتر خود را در مالزی با هدف افزایش پذیرش هوش مصنوعی و امنیت سایبری افتتاح کرد.