about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

شرکت امنیتی «Trustwave» گزارشی در خصوص یک حمله سایبری ناکام به شرکت آمریکایی منتشر کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت امنیت سایبری تراست‌ویو «Trustwave» در گزارشی اعلام کرده است یکی از کارکنان شرکت خدمات هتلداری آمریکایی، یک کارت هدیه جعلی «BestBuy» به همراه یک ‌فلش یو‌اس‌بی از طریق پست دریافت کرده و در نامه‌ای به او گفته‌شده است جهت دسترسی به فهرست کالاهایی که با کارت هدیه می‌تواند دریافت کند می‌بایست از فلش استفاده نماید. 

کارمند شرکت آمریکایی نیز شریک تجاری یکی از کارشناسان جرائم دیجیتال شرکت تراست‌ویو بوده و فلش را در اختیار وی قرار داده است. 

پس‌ازاینکه کارشناسان تراست‌ویو فلش را به یک سیستم آزمایشی متصل کرده‌اند، دستورات پاور شل صادر کرده و اسکریپتی از یک سایت کنترل از راه دور، دانلود و یک بدافزار مبتنی بر جاوااسکریپت نصب‌کرده است. 

به گفته محققان این شرکت، بدافزار نصب‌شده ناشناخته و اما هدفمند بوده است. 

کارشناسان تراست ویو به زددی‌نت گفته‌اند پس از تجزیه‌وتحلیل‌های اولیه، یک بدافزار مشابهی از سوی افرادی ناشناس به ویروس توتال ارسال‌شده است. متخصصان فیس‌بوک و آزمایشگاه کسپرسکی نیز پس از تجزیه و تحلیل بدافزار کشف شده، آن را به گروه هکری FIN7 نسبت داده‌اند.  

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها
اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

شادی
1404/03/28 - 08:53- تروریسم سایبری

شادی رژیم صهیونیستی از بین می‌رود: پاسخ ایران تازه آغاز شده است

تهران پیام داد که شادی رژیم صهیونیستی از بین می‌رود و پاسخ ایران تازه آغاز شده است.

نگرانی مِتا از توقف استفاده از واتس‌اپ توسط شهروندان ایرانی

سخنگوی مِتا اعلام کرد که نگران دستور ایران به شهروندان برای توقف استفاده از واتس‌اپ است.