about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

به گفته محققان، نزدیک به نیمی از تولیدکنندگان بریتانیایی در سال گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفتند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نظرسنجی شرکت تولید و مهندسی بریتانیایی «Make UK»، نشان داد که تقریباً نیمی از تولیدکنندگان بریتانیا (42 درصد) در طول سال گذشته قربانی جرایم سایبری شده‌اند.

شرکت دریافت که بیش از یک چهارم از پاسخ دهندگان، خسارت مالی قابل توجهی، با ضررهای بین 50 هزار تا 250 هزار پوند، را در نتیجه یک حمله گزارش کردند.

قرار گرفتن کسب‌وکارها در معرض خطرات امنیت سایبری در حال افزایش است و تقریباً 95 درصد گفته‌اند که اقدامات امنیت سایبری برای شرکت آنها ضروری است، در حالیکه 2 سوم معتقدند که اهمیت امنیت سایبری در 12 ماه گذشته افزایش یافته است.

با این وجود، این نظرسنجی نشان داد که اکثریت پاسخ دهندگان (54 درصد) تصمیم گرفتند با وجود پذیرش فناوری‌های جدید برای افزایش تولید، هیچ اقدام امنیتی سایبری دیگری انجام ندهند.

خطرات امنیت سایبری برای هر شرکت بزرگی از خطای ساده کارکنان گرفته تا حملات هدفمند پیچیده را شامل می‌شود. 3 آسیب‌پذیری برتر امنیت سایبری به‌عنوان حفظ فناوری اطلاعات قدیمی (45 درصد)، فقدان مهارت‌های سایبری در شرکت (38 درصد) و دسترسی به اشخاص ثالث برای نظارت و نگهداری (33 درصد) شناسایی شدند.

این تحقیق نشان داد که توقف تولید شایع‌ترین نتیجه حمله سایبری (65 درصد) و آسیب شهرت در رتبه دوم (43 درصد) قرار دارد.

کارشناسان براین باورند که حرکت گسترده به سمت آنچه به عنوان صنعت 4.0 شناخته می‌شود، اهمیت امنیت سایبری را برای عملیات سازنده افزایش می‌دهد. «Industry 4.0» معمولاً به افزایش اتصالات و اتوماسیون هوشمند در شیوه‌های صنعتی اشاره دارد و معمولاً شامل استفاده بیشتر از دستگاه‌های اینترنت اشیا (IoT) است.

در حالیکه این فرآیندهای جدید می‌توانند کارایی را افزایش دهند، اهمیت آنها در خط تولید باعث می‌شود که بردارهای حمله بیشتر مورد سوءاستفاده قرار گیرند.

بیش از یک سوم از پاسخ دهندگان (37 درصد) گفتند که نگرانی‌ها در مورد آسیب‌پذیری سایبری مانع از معرفی فناوری‌های جدید متصل به سازمان آنها و دستاوردهای بالقوه بهره‌وری شده و شرکت‌ها را از رشد باز می‌دارد.

حملات هدفمند رایج‌ترین حملات هستند و شرکت‌های کوچک‌تر اغلب آسیب‌پذیرترین آنها هستند؛ با این حال بسیاری از آنها هیچ آموزش امنیت سایبری به کارکنان ارائه نمی‌دهند.

استفان فیپسون (Stephen Phipson)، مدیر عامل شرکت Make UK، گفت :

«دیجیتال‌سازی در حال متحول کردن تولید مدرن است و اهمیت فزاینده‌ای برای ایجاد رقابت و نوآوری دارد. در حالیکه هزینه همچنان مانع اصلی بر سر راه شرکت‌هایی است که حفاظت سایبری را نصب می‌کنند، نیاز به افزایش استفاده از آخرین فناوری، ایجاد دفاع در برابر تهدیدات سایبری را ضروری می‌سازد. هیچ کسب و کاری نمی‌تواند این موضوع را نادیده بگیرد و در حالیکه افزایش آگاهی در این بخش دلگرم کننده است، هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن وجود دارد. هر کسب‌وکاری آسیب‌پذیر است و هر کسب‌وکاری باید اقدامات لازم را برای محافظت از خود انجام دهد.»

به گفته محققان، ترکیب دفاع سایبری در سراسر صنعت بریتانیا گسترده است و شرکت‌ها روی نرم‌افزار آنتی‌ویروس و فایروال‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند تا اتصالات اینترنتی را ایمن کنند.

تعداد بسیار کمی از شرکتها، کمتر از یک درصد، گزارش داده‌اند که اصلاً هیچ‌گونه تخفیف فنی برای محافظت در برابر تهاجم ناخواسته ندارند. کارشناسان مدعی هستند که روسیه و چین اکنون به عنوان اصلی‌ترین تهدید سایبری برای تولیدکنندگان بریتانیایی (75 درصد) در نظر گرفته می‌شوند.

منبع:

تازه ترین ها
حذف
1404/10/01 - 13:27- هوش مصنوعي

حذف مشاغل توسط هوش مصنوعی در مقیاس انقلاب صنعتی

رئیس بانک انگلستان هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند مشاغل را در مقیاس انقلاب صنعتی از بین ببرد.

مشارکت
1404/10/01 - 13:19- هوش مصنوعي

مشارکت گوگل با دانشگاه تل‌آویو در حوزه هوش مصنوعی

دانشگاه تل‌آویو و شرکت گوگل در اراضی اشغالی یک همکاری تحقیقاتی یک میلیون دلاری در حوزه هوش مصنوعی آغاز کردند.

جریمه
1404/10/01 - 12:21- اروپا

جریمه اپل توسط سازمان ضد انحصار ایتالیا

سازمان ضد انحصار ایتالیا، اپل را به دلیل سوءاستفاده از موقعیت برتر خود در اپ‌استور جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.