about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

 

به گزارش واحد بین الملل سایبربان سایبربان، «محمود واعظی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران در گفت‌وگو با برنامه «من طهران» شبکه العالم، در پاسخ به این سؤال که آیا ایران اخیراً مورد تعرض حملات سایبری قرار گرفته است، یا خیر گفت: گزارش‌هایی که به ما می‌دهند، حاکی از وجود حملات روزانه است که منشأ این حملات کشورهای منطقه و کشورهای بزرگ جهان است که برخی از این حملات دولتی است و برخی دیگر غیردولتی است و سیستم ما هم اکنون به‌گونه‌ای است که می‌تواند جلوی این حملات را بگیرد.
وی با تأکید بر این که در صورت وقوع حمله‌های سایبری منشأ حمله و کشور حمله کننده، از روی آی.پی قابل شناسایی است، خاطر نشان کرد: میان شرکت‌ها و کشورها مراوده‌ها و ارتباطاتی صورت گرفته است که در صورت بروز حملات سایبری منشأ آن را به یکدیگر اطلاع می‌دهند، ایران نیز همین کار را انجام می‌دهد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطر نشان کرد که منشأ بسیاری از حملات سایبری ضد ایران، در گذشته از سوی رژیم صهیونیستی و آمریکا و برخی کشورهای غربی بوده است که این حملات، اخیراً کاهش یافته است. وی در پاسخ به سؤالی درباره ادعای آمریکا مبنی بر حملۀ سایبری ایران و برخی سایت‌های آمریکایی اظهار داشت: حملات سایبری هر روز وجود دارد و بسیاری از افراد غیرمرتبط به دولت‌ها این گونه حملات را انجام می‌دهند که ارتباطی به کشورها ندارد؛ اما آن چه برای کشورها اهمیت دارد، حملاتی است که به تأسیسات و سایت‌های حیاتی صورت می‌گیرد.

 

حمله سایبری رژیم صهیونیستی بی پاسخ نمی‌ماند

واعظی تأکید کرد: حمله سایبری به تأسیسات کشورها در سیاست جمهوری اسلامی ایران جایی ندارد، مگر اینکه کشور ما از سوی کشوری دیگر، در معرض چنین حمله‌ای قرار گیرد که در آن صورت ایران سیاست دیگری در پیش خواهد گرفت.
وی درباره حملۀ سایبری رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته ای ایران با ویروس استاکس. نت نیز گفت: این موضوع به گذشته برمی‌گردد و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال حاضر با چنین مسئله‌ای مواجه نیست، اما اگر رژیم صهیونیستی مرتکب چنین حمله‌ای شود، این حمله را بی پاسخ نخواهیم گذاشت.

 

منبع: تسنیم

 

تازه ترین ها
جستجوی
1404/08/25 - 12:18- هوش مصنوعي

جستجوی افراد مبتنی بر هوش مصنوعی توسط لینکدین

لینکدین یک ویژگی جستجوی افراد مبتنی بر هوش مصنوعی راه‌اندازی کرده است.

تمرکز
1404/08/25 - 09:22- سایرفناوری ها

تمرکز امارات بر ارتقای سیستم‌های خودکار

امارات متحده عربی با همکاری شرکت آمریکایی توسعه‌دهنده فناوری «Anduril» بیش از یک میلیارد دلار در ارتقای سیستم‌های خودکار سرمایه‌گذاری کرد.

راه‌اندازی
1404/08/25 - 08:52- اروپا

راه‌اندازی ابررایانه سبز در آلمان

آلمان یک ابررایانه سبز موسوم به «Otus» با 42 هزار هسته برای تحقیقات علمی را راه‌اندازی کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.