about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

بیمارستان دانشگاه بورنو در جمهوری چک هدف یک حمله سایبری سنگین قرار گرفت.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ در حالی که بیمارستان ها و مراکز درمانی و تحقیقاتی سراسر جهان به صورت شبانه روزی در حال مطالعه برای یافتن راه حل های درمانی ویروس کرونا هستند بیمارستان دانشگاه بورنو در جمهوری چک هدف یک حمله سنگین سایبری قرار گرفت. 

بر اثر این حمله سایبری برخی از سیستم های رایانه ای این مرکز تحقیقاتی خاموش شده و اطلاعات قابل توجهی نیز به سرقت رفته است. بورنو که دومین شهر بزرگ جمهوری چک محسوب می شود به عنوان یکی از بزرگترین شهرهای دانشگاهی در اروپای مرکزی نیز به شمار می رود. خبرها حاکی از آن است که بر اثر شدت حمله سایبری یاد شده این مرکز تعطیل شده و تجهیزات آزمایشگاهی به بیمارستان دیگری منتقل شده است.

در حالی که ماهیت این حمله سایبری هنوز مشخص نیست، برخی از مقاات امنیت سایبری این کشور بر این باورند رخداد یاد شده از جنس حملات باج افزاری باشد.  همچنین بر اساس گفته های اعضای این مرکز تحقیقاتی، نتیجه آزمایش کووید 19 در این بیمارستان به دلیل این حمله سایبری با چند روز تاخیر آماده می شود.

مدیر بیمارستان دانشگاه بورنو در سخنانی اظهار داشت:

رایانه های ما به تدریج از دسترس خارج و خاموش می شدند. به اعضای همه واحدها دستور دادیم تا هیچ کدام رایانه های خود را روشن نکنند. 

نکته قابل توجه در رابطه با حمله سایبری ذکر شده این است که تنها بخش تحقیقاتی مرتبط با ویروس کرونا هدف حمله سایبری قرار گرفته و سایر واحدهای آزمایشگاهی از قبیل بیوشیمی، میکروبیولوژی، هماتولوژی، تشخیص تومور و ... هیچکدام آسیب ندیده اند.

چند روز پیش نیز وزارت بهداشت ایالات متحده مدعی حملات سایبری به مراکز تحقیقاتی مرتبط با کرونا در آن کشور شده بود. واشنگتن این حملات را با هدف تضعیف توانایی ایالات متحده در مواجهه با شیوع ویروس کرونا دانسته و آن را منتسب به بازیگران خارجی می داند.

منبع:

تازه ترین ها
پیشنهاد
1404/05/22 - 19:28- سایرفناوری ها

پیشنهاد خرید گوگل کروم توسط شرکت پرپلکسیتی اِی آی

شرکت هوش مصنوعی پرپلکسیتی اِی آی، پیشنهاد ۳۴.۵ میلیارددلاری برای خرید گوگل کروم ارائه داد.

نقش
1404/05/22 - 10:00- جرم سایبری

نقش روسیه در هک سیستم دادگاه‌های فدرال آمریکا

محققان شواهدی یافته‌اند که روسیه را به یک حمله سایبری علیه سیستم دادگاه‌های فدرال آمریکا که اسناد محرمانه حقوقی را ذخیره می‌کند، مرتبط می‌سازد.

نفوذ
1404/05/22 - 09:52- جرم سایبری

نفوذ هکرها به رایانه‌ی گروه کیمسوکی

هکرهای کره شمالی شبکه‌های دولتی و شرکت‌های کره جنوبی را هدف قرار داده‌اند. این اطلاعات زمانی فاش شد که دو هکر با نام‌های «Saber» و «cyb0rg» به رایانه‌ای نفوذ کردند که ظاهراً متعلق به یکی از اعضای گروه جاسوسی سایبری پیونگ‌یانگ، یعنی کیمسوکی بوده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.