about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

یک شرکت بزرگ اروپایی فعال در حوزه فناوری اطلاعات هدف حمله سایبری قرار گرفت. 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت سوپرا استریا (Sopra Steria) به‌تازگی هدف حمله سایبری قرارگرفته و بخشی از شبکه‌های رایانه‌ای آن رمزگذاری شدند. 

سوپرا استریا در تاریخ 21 اکتبر 2020 گزارش داده است هدف حمله سایبری قرارگرفته است. این شرکت جزئیاتی از حمله منتشر نکرده، اما برخی منابع آگاه به بلیپینگ کامپیوتر اعلام کرده‌اند شبکه‌های سوپرا استریا قربانی باج افزار ریوک (Ryuk) شده‌اند. 

اپراتورهای ریوک به حملات سایبری با استفاده از بدافزارهای تریک بات و بازاربکدور نیز معروف هستند، بدافزارهایی که امکان هک شبکه‌های سازمانی را می‌دهند و انتشار بدافزار ریوک در آن‌ها را تسهیل می‌کنند. 

بر طبق گزارش کارشناسان پازتیوتکنالجیز، بازاربکدور در سایه قابلیت‌های بالایی که در پنهان شدن دارد، همچنان در عملیات‌های ریوک علیه شرکت‌های بزرگ مورداستفاده قرار می‌گیرد. 

این بدافزار پس از نصب امکان دسترسی به سیستم قربانی را می‌دهد و مهاجمان پس از دسترسی به دامین کنترلر، بدافزار ریوک را در شبکه راه‌اندازی کرده و تمام دستگاه‌های متصل به شبکه را رمزگذاری می‌کنند. 

سوپرا استریا یک شرکت فناوری اطلاعات اروپایی پیشرو در حوزه خدمات و تحول دیجیتال، مشاوره و توسعه نرم‌افزار است که در 25 کشور دنیا با 46 هزار کارمند فعالیت می‌کند. 

منبع:

تازه ترین ها
جریمه
1404/04/16 - 13:27- آسیا

جریمه شدن اپلیکیشن‌های چینی در تایوان

تایوان اپلیکیشن‌های چینی را به اتهام نقض امنیت داده‌ها جریمه کرد.

مسدودسازی
1404/04/16 - 13:22- جرم سایبری

مسدودسازی ۳ هزار حساب ایمیل توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که ۳ هزار حساب ایمیل اوت لوک و هاتمیل را که معتقد بود توسط کارکنان فناوری اطلاعات کره شمالی ایجاد شده‌اند، تعلیق کرده است.

محکومیت
1404/04/16 - 13:04- جنگ سایبری

محکومیت 16 ساله مجرم سایبری حامی اوکراین در روسیه

یک دادگاه در روسیه مردی را به اتهام انجام حملات سایبری که باعث اختلال در زیرساخت‌های حیاتی شد، به ۱۶ سال حبس در زندان با امنیت بالا محکوم کرد. این خبر روز چهارشنبه توسط مقامات اعلام شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.