about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

کامپیوترهای صنعتی در برخی کشورهای آفریقا مورد حمله سایبری قرار گرفتند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته کسپرسکی (Kaspersky)، شرکت جهانی امنیت سایبری و حفظ حریم خصوصی دیجیتال که در سال 1997 تأسیس شد، از هر 3 کامپیوتر صنعتی در آفریقای جنوبی، کنیا و نیجریه، یک مورد در نیمه اول سال 2022 مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

در نیمه اول سال جاری در مناطق آفریقا، رایانه‌های موجود در محیط سیستم‌های کنترل صنعتی (ICS) با استفاده از ابزارهای متعدد مانند اشیاء مخرب، صفحات فیشینگ و جاسوس‌افزار مورد حمله قرار گرفتند.

کامپیوترهای سیستم‌های کنترل صنعتی در حوزه‌های نفت و گاز، انرژی، تولید خودرو، زیرساخت‌های اتوماسیون ساختمان و سایر حوزه‌ها برای انجام طیف وسیعی از عملکردها استفاده می‌شوند.

در همین محدوده زمانی، در منطقه خاورمیانه، ترکیه و آفریقا (META)، کامپیوترهای سیستم‌های کنترل صنعتی در بخش‌ نفت و گاز بیشتر با حملات مواجه شدند (47 درصد از آنها مورد حمله قرار گرفتند).

حملات به سیستم‌های اتوماسیون ساختمان در رتبه دوم قرار داشتند و 45 درصد از کامپیوترهای سیستم‌های کنترل صنعتی در این بخش هدف قرار گرفتند.

بخش انرژی نیز در میان 3 محیطی بود که مورد حمله قرار گرفت و 41 درصد رایانه‌های آنجا تحت تأثیر بودند.

در مجموع، طی 6 ماه گذشته انواع مختلفی از اشیاء مخرب روی هر یک مورد از 3 رایانه سیستم‌های کنترل صنعتی (33 درصد) در آفریقای جنوبی (11 درصد افزایش نسبت به نیمه دوم سال 2021) و روی 36 درصد رایانه‌ها در کنیا (20 درصد افزایش نسبت به سال قبل) قرار گرفتند.

در سنگال 41 درصد، در نیجریه 34 درصد و در گابن 38 درصد از کامپیوترهای سیستم‌های کنترل صنعتی وجود داشت که اشیاء مخرب روی آنها نصب شده بود؛

عماد حفار (Emad Haffar)، رئیس کارشناسان فنی کسپرسکی گفت :

«حملات پیچیده، تقاضا برای مشاهده بهتر خطرات سایبری مؤثر بر سیستم‌های کنترل صنعتی را افزایش داده است.»

منبع:

تازه ترین ها
حذف
1404/10/01 - 13:27- هوش مصنوعي

حذف مشاغل توسط هوش مصنوعی در مقیاس انقلاب صنعتی

رئیس بانک انگلستان هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند مشاغل را در مقیاس انقلاب صنعتی از بین ببرد.

مشارکت
1404/10/01 - 13:19- هوش مصنوعي

مشارکت گوگل با دانشگاه تل‌آویو در حوزه هوش مصنوعی

دانشگاه تل‌آویو و شرکت گوگل در اراضی اشغالی یک همکاری تحقیقاتی یک میلیون دلاری در حوزه هوش مصنوعی آغاز کردند.

جریمه
1404/10/01 - 12:21- اروپا

جریمه اپل توسط سازمان ضد انحصار ایتالیا

سازمان ضد انحصار ایتالیا، اپل را به دلیل سوءاستفاده از موقعیت برتر خود در اپ‌استور جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.