about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

مقامات آمریکایی حمله سایبری به یک سازمان دولتی در این کشور را فاش کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مقامات امنیتی آمریکا اخیراً اعلام کردند، هکری با دسترسی به اعتبارنامه‌ها، یک سازمان دولتی آمریکا را هدف حمله سایبری قرارداد.

سازمان امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا گفت، باوجوداینکه جزئیات این حمله منتشرنشده بود، برخی مقامات دولتی در مورد آن افشاگری کرده و گفتند، این هکر توانسته فهرست‌ها را مرور کند، دست‌کم یک فایل را کپی کند و برخی اطلاعات را استخراج کند.

به گفته این مقامات هکر یادشده با کاشت یک بدافزار توانسته سامانه‌های حفاظتی یک سازمان دولتی را دور بزند و با استفاده از اعتبارنامه‌های چندین حساب مایکروسافت و حساب برخی مدیران دامنه توانسته به شبکه این سازمان دسترسی پیدا کند.

محققان نمی‌دانند این هکر چگونه اعتبارنامه‌ها را به دست آورده؛ اما مقامات سازمان یادشده می‌گویند ممکن است این اعتبارنامه‌ها با سوءاستفاده از یک آسیب‌پذیری معروف در سرورهای وی پی ان پالس سکیور (Pulse Secure) به دست این هکر افتاده باشد.

یکی از مقامات وزارت امنیت داخلی آمریکا مدعی شد، این نقض شبکه ارتباطی با انتخابات پیش روی آمریکا ندارد.

سازمان امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا از طریق سیستم تشخیص نفوذ خود که سازمان‌های غیرنظامی دولتی را رصد می‌کند، از این نقض مطلع شد. این سازمان باوجوداینکه جزئیات فنی در مورد این نقض را منتشر کرد؛ اما هیچ اطلاعاتی در مورد این‌که چه داده‌هایی به سرقت رفته یا اینکه آیا این حمله توسط یک کشور رقیب بوده، ارائه نداد.

منبع:

تازه ترین ها
جریمه
1404/12/06 - 14:22- سایرفناوری ها

جریمه گوگل توسط روسیه به علت توزیع وی‌پی‌ان

روسیه گوگل را به دلیل توزیع خدمات وی‌پی‌ان جریمه کرد.

هشدار
1404/12/06 - 14:01- هوش مصنوعي

هشدار نهادهای نظارتی در مورد تصاویر هوش مصنوعی

مقامات حفاظت از داده‌ها، هشدار مشترکی در مورد خطرات مرتبط با تصاویر تولید شده توسط هوش مصنوعی صادر کرده‌اند.

استفاده
1404/12/06 - 13:40- هوش مصنوعي

استفاده فزاینده‌ مهاجمان سایبری از هوش مصنوعی

طبق گزارش شرکت کرود اِسترایک، مهاجمان سایبری در سال ۲۰۲۵ به طور فزاینده‌ای از هوش مصنوعی استفاده کردند.