about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

شرکت فروشنده البسه ورزشی JD Sports بریتانیا مورد حمله سایبری قرار گرفت و اطلاعات حدود 10 میلیون مشتری آن نشت پیدا کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ یکی از بزرگترین فروشنده های لباس ورزشی بریتانیا به نام جِی دی اسپورتس (JD Sports)، مورد هدف حمله سایبری قرار گرفته است. 

در این حمله، داده های مربوط به تاریخچه سفارشات آنلاین مشتریان در معرض خطر قرار گرفته است!

این فروشگاه بزرگ البسه ورزشی مدعی است که تعداد محدودی از داده ها تحت الشعاع قرار گرفته است. آن ها بر این باورند که مهاجمین به پسورد حساب ها دسترسی پیدا نکرده اند. 

این حمله به سفارشات آنلاین انجام شده (بین نوامبر 2018 تا اکتبر 2020) برای برندهای JD, Size?، Millets، Blacks، Scotts و MilletSport ارتباط دارد.

جی دی اسپورتس مدعی است اطلاعات نشت شده شامل نام، نشانی های پرداخت، نشانی مرسوله، نشانی ایمیل، شماره تلفن، جزئیات سفارش و چهار رقم از کارت بانکی حدود 10 میلیون مشتری می باشد. 

این شرکت ضمن عذرخواهی، از مشتریان خود خواست تا در مورد حملات فیشینگ و کلاهبرداری احتمالی هشیار باشند. 

این شرکت همراه با متخصصین امنیت سایبری و دفتر کمیساری اطلاعات بریتانیا در حال بررسی این رخداد سایبری است.

حمله سایبری به شرکت های انگلیسی به طور قابل توجهی افزایش پیدا کرده است! 

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/11/11 - 10:47- آسیا

مشارکت آذربایجان و ازبکستان در زمینه تقویت امنیت سایبری بانکی

آذربایجان و ازبکستان مذاکراتی را پیرامون مدیریت تهدیدات سایبری و تقویت امنیت سایبری بانکی انجام دادند.

آموزش‌وپرورش:
1404/11/11 - 10:46- پیام رسان بومی

آموزش‌وپرورش: در شرایط بحران، آموزش از شاد، مدرسه تلویزیونی و مسیرهای آفلاین ادامه می‌یابد

سخنگوی آموزش‌وپرورش می‌گوید در صورت بروز شرایط اضطراری، آموزش دانش‌آموزان از شاد، مدرسه تلویزیونی ایران و روش‌های آفلاین دنبال می‌شود.

مغز جادویی تیک‌تاک در ویترین آمریکایی

پس از انتقال بخش عمده مالکیت تیک‌تاک به سرمایه‌گذاران آمریکایی، الگوریتم مشهور «For You» زیر ذره‌بین کاربران و قانون‌گذاران قرار گرفته و پرسش‌های جدیدی درباره شفافیت و اعتماد عمومی ایجاد کرده است.