about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری به پایگاه خبری الحیاه

پایگاه خبری اورشلیم پست رژیم صهیونیستی در خبری مدعی شد گروه هکری که خود را ارتش سایبری یمن نامیده‌اند با حمله به پایگاه خبری روزنامه الحیات، این وبگاه را از دسترس خارج کرده‌اند. پایگاه اصلی این وبگاه خبری در لندن قرار دارد.
این پایگاه خبری رژیم صهیونیستی در خبر خود به خبرگزاری فارس اشاره‌کرده و آورده است:" خبرگزاری فارس، متعلق به جمهوری اسلامی ایران عکسی از این حمله سایبری قرار داده است که در آن تصویری از سید حسن نصرالله،رهبر حزب‌الله لبنان در آن به نمایش درآمده است. در این عکس مهاجمان تهدید کرده‌اند که ما منتظر شما هستیم و به زودی با تمام سلاح‌های ساخت خودتان به سراغتان خواهیم آمد."
استناد این خبرگزاری رژیم صهیونیستی به خبرگزاری فارس متعلق به جمهوری اسلامی ایران، البته خالی از منظور نیست و تمامی هدف این رسانه معاند و همسویانش را می‌توان فضا سازی رسانه‌ای علیه کشور و تاثیر‌گذاری در شرایط کنونی و بحرانی منطقه خواند.
اورشلیم پست همچنین در ادامه آورده است:" در عکس فوق‌الذکر جمله‌ای از رهبر حزب‌الله لبنان به زبان عبری و بامعنی پناهگاه‌هایتان را آماده کنید منتشرشده است. این یک تهدید برای دولت اسرائیل محسوب می‌شود و آن‌ها تهدید کردند که اسرائیل نیز از بروز تنش‌های منطقه‌ای در امان نخواهد بود."
وبگاه مذکور تا این لحظه از دسترس خارج است.

 

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.