about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری به پایگاه خبری الحیاه

پایگاه خبری اورشلیم پست رژیم صهیونیستی در خبری مدعی شد گروه هکری که خود را ارتش سایبری یمن نامیده‌اند با حمله به پایگاه خبری روزنامه الحیات، این وبگاه را از دسترس خارج کرده‌اند. پایگاه اصلی این وبگاه خبری در لندن قرار دارد.
این پایگاه خبری رژیم صهیونیستی در خبر خود به خبرگزاری فارس اشاره‌کرده و آورده است:" خبرگزاری فارس، متعلق به جمهوری اسلامی ایران عکسی از این حمله سایبری قرار داده است که در آن تصویری از سید حسن نصرالله،رهبر حزب‌الله لبنان در آن به نمایش درآمده است. در این عکس مهاجمان تهدید کرده‌اند که ما منتظر شما هستیم و به زودی با تمام سلاح‌های ساخت خودتان به سراغتان خواهیم آمد."
استناد این خبرگزاری رژیم صهیونیستی به خبرگزاری فارس متعلق به جمهوری اسلامی ایران، البته خالی از منظور نیست و تمامی هدف این رسانه معاند و همسویانش را می‌توان فضا سازی رسانه‌ای علیه کشور و تاثیر‌گذاری در شرایط کنونی و بحرانی منطقه خواند.
اورشلیم پست همچنین در ادامه آورده است:" در عکس فوق‌الذکر جمله‌ای از رهبر حزب‌الله لبنان به زبان عبری و بامعنی پناهگاه‌هایتان را آماده کنید منتشرشده است. این یک تهدید برای دولت اسرائیل محسوب می‌شود و آن‌ها تهدید کردند که اسرائیل نیز از بروز تنش‌های منطقه‌ای در امان نخواهد بود."
وبگاه مذکور تا این لحظه از دسترس خارج است.

 

تازه ترین ها
همکاری
1404/07/14 - 17:57- هوش مصنوعي

همکاری استراتژیک AMD و OpenAI جهت گسترش زیرساخت‌های هوش مصنوعی

شرکت‌های AMD و OpenAI امروز از توافق‌نامه‌ای برای تأمین 6 گیگاوات توان پردازشی جهت پشتیبانی از زیرساخت هوش مصنوعی نسل بعدی OpenAI با استفاده از چند نسل از پردازنده‌های گرافیکی AMD Instinct خبر دادند.

هوش
1404/07/14 - 17:54- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی دانشگاه امیرکبیر ارتفاع امواج دریایی را پیش بینی می‌کند

پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به توسعه یک مدل نوآورانه مبتنی بر یادگیری ماشین شده‌اند که می‌تواند ارتفاع موج شاخص را با دقتی بین ۹۳ تا ۹۷ درصد پیش‌بینی کند.

گوگل
1404/07/14 - 17:52- سایرفناوری ها

گوگل محدودسازی نصب برنامه از منابع غیررسمی در اندروید را تأیید کرد

گوگل مدعی است که این تغییرات جدید به ارتقای امنیت کاربران منجر خواهد شد.