about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری به ونزوئلا، حتمی نیست

برخی کارشناسان امنیت سایبری، حمله به صنعت برق ونزوئلا را محتمل و غیر قطعی می دانند.

 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا در نطق تلویزیونی اعلام کرد که ترامپ مسئول حمله سایبری به این کشور است. وی افزود که دونالد ترامپ، شخصاً مسئول این تهاجم است. طی این حمله سایبری، از هفتم مارس، ساکنان دست‌کم ۲۰ ایالت از مجموع ۲۳ ایالت ونزوئلا، برق نداشتند.

کارشناسان امنیتی شرکت دولتی «کورپوالک» ونزوئلا، اعلام کردند که این خاموشی‌ها و قطعی برق، به علت وقوع حادثه‌ای در نیروگاه برق ‌آبی سیمون بولیوار است.

اما رسانه‌های داخلی ونزوئلا هم، در این خصوص، اعلام کردند که جریان برق در مناطقی از برخی ایالت‌های این کشور -که پیش‌تر وصل شده بود- دوباره قطع ‌شده است و بسیاری از نقاط، با مشکل بی‌برقی، مواجه شده‌اند.

جف میدلتون (Jeff Middleton)، مسئول ارشد شرکت (TheVault) –که درخصوص ارزهای دیجیتال، فعالیت می‌کند- طی گزارشی، اعلام کرد که حمله به نیروگاه برق ‌آبی ونزوئلا، از طریق یک ویروس کامپیوتری انجام ‌شده و ممکن است بازیگر اصلی این رویداد، ایالات‌ متحده باشد.

این کارشناس امنیت سایبری به خبرگزاری «AFP» فرانسه گفت: 

اما امکان دارد که این رویداد، یک اشتباه از درون ونزوئلا باشد.

به‌طور کلی، درصورتی‌ که قصد نفوذ، یا حمله سایبری به زیرساخت‌های انرژی را داریم، باید این تجهیزات را شناسایی نماییم، تا بتوانیم آن‌ها را تحت تأثیر قرار دهیم. چیزی که قصد دور زدن آن را داریم، ویژگی‌های امنیتی تأسیسات نام برده است.

میدلتون به‌عنوان‌ مثال، به ویروس استاکس‌نت (stuxnet) اشاره کرد. این ویروس، مشکلات قابل ‌توجهی برای برنامه هسته‌ای ایران در سال 2010 به‌وجود آورد.

در نمونه‌ای دیگر، «Basically» روشی است که برای قرار دادن ویروس در رایانه‌های سامانه‌‌ کنترل صنعتی تجهیزات کشور هنگ‌کنگ، رؤیت شده است.

همچنین در دسامبر سال 2016، به زیرساخت‌های انرژی اوکراین حمله شد که درنتیجه آن، برق این کشور قطع شد و مشکلاتی پدید آمد.

در پایان باید گفت:

تاکنون حملات سایبری گستره‌ای، مشاهده شده‌اند و سمت‌وسوی جنگ سایبری به خود گرفته‌اند که باید برای مقابله با آن‌ها، چاره‌اندیشی مناسب، صورت گیرد.

تازه ترین ها
حمله
1404/05/29 - 07:12- جرم سایبری

حمله هکرهای کره شمالی به سفارتخانه‌های سئول

هکرهای مرتبط با کره شمالی در یک کمپین جاسوسی جدید، سفارتخانه‌های سئول را هدف قرار دادند.

اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.