about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

وزارت بهداشت ایرلند حمله سایبری به سیستم‌های خود را تأیید کرد. 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ چند روز پس از رمزگذاری داده‌های شبکه‌های سازمان خدمات بهداشت ایرلند (HSE)، وزارت بهداشت و درمان این کشور نیز وقوع حمله سایبری به سیستم‌های خود را تأیید کرد.

هفته گذشته، سازمان خدمات بهداشت ایرلند به علت حمله سایبری مجبور شد همه سیستم‌های رایانه‌ای خود را خاموش کند و ارائه خدمات درمانی و نوبت‌دهی برای دریافت واکسن کووید 19 با اختلال مواجه شد. 

مدیر ارشد این سازمان Anne O’Connor، اعلام کرد هکرها از یک آسیب‌پذیری ناشناس بهره‌برداری کرده و باج افزار Conti را در شبکه‌های سازمان مستقر ساخته‌اند. نخست‌وزیر این کشور نیز Micheal Martin گفت دولت باجی به هکرها پرداخت نخواهد کرد. 

بر طبق گزارش بلومبرگ، وزارت بهداشت ایرلند نیز در تاریخ 13 می 2021 که سازمان خدمات بهداشت مورد هدف قرار گرفته، قربانی حمله شده است. 

مقامات وزارت بهداشت این کشور اعلام کرده‌اند از روز پنجشنبه اقدامات لازم برای پاسخ به این رخداد امنیتی را انجام داده و با سازمان‌های انتظامی در حال همکاری هستند. 

منبع:

تازه ترین ها
کاهش
1404/07/13 - 09:33- آمریکا

کاهش آموزش اجباری سایبری در ارتش آمریکا

وزارت جنگ ایالات متحده تصمیم گرفته است میزان آموزش‌های اجباری امنیت سایبری برای نیروهای نظامی را کاهش دهد تا تمرکز بیشتری بر مأموریت‌های اصلی و سامانه‌های خودکار دفاعی داشته باشد.

کمبود
1404/07/13 - 09:24- آسیا

کمبود نیروی انسانی در نهاد امنیت سایبری کره جنوبی

یکی از نمایندگان پارلمان کره جنوبی اعلام کرد که نهاد نظارت بر امنیت سایبری این کشور با کمبود نیروی انسانی مواجه است، در حالی که تعداد تهدیدهای سایبری گزارش‌شده از سوی شرکت‌های داخلی به‌سرعت در حال افزایش است.

هشدار
1404/07/13 - 09:00- آمریکا

هشدار آژانس امنیت ملی آمریکا درباره پاپ‌آپ‌های جعلی

آژانس امنیت ملی آمریکا هشدار داده است که کاربران آیفون و اندروید باید در صورت مشاهده هرگونه پاپ‌آپ یا پیام غیرمنتظره روی صفحه‌نمایش، فوراً از تعامل با آن خودداری کنند، زیرا ممکن است قربانی حمله سایبری موسوم به کلیک فیکس شوند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.