about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری به وزارت اقتصاد مکزیک

وزارت اقتصاد مکزیک مورد حمله سایبری قرار گرفت.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت اقتصاد مکزیک در بیانیه‌ای از یک حمله سایبری روی برخی از سرورهای این کشور خبر داد ولی مدعی شد که اطلاعات مهم به خطر نیفتاده‌اند و برخی اقدامات امنیتی انجام شده است.

این دومین حمله سایبری مشهور به دولت مکزیک پس از درخواست 5 میلیون دلاری هکرها در ماه نوامبر گذشته به‌صورت بیت‌کوین در حمله به پیمِکس (Pemex)، شرکت نفت ملی و تهدید به قطع تمام کامپیوترهای این کشور است.

به گفته وزارت اقتصاد این کشور، از ارائه دهندگان خواسته شد تا شبكه‌ها و سرورها را به‌طور موقت جدا كنند و اینکه پردازش برخی فرم‌ها به طور موقت برای محافظت از وضعیت قانونی آنها متوقف می‌شوند.

این وزارتخانه اظهار داشت :

«پس از تحقیقات گسترده، مشخص شد که برخی سرورهای سازمان – بیشتر مربوط به سرورهای بایگانی و ایمیل – آلوده شده‌اند. اما اطلاعات مهم و کاربران در معرض خطر قرار ندارند.»

هنوز مشخص نشده که هدف این حمله سایبری همانند حمله به پیمِکس باج‌خواهی بوده است؛ کارشناسان معتقدند که شرکت‌ها بدون باج‌خواهی هم می‌توانند به‌صورت دیجیتال آسیب جدی ببینند.

منبع:

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.