about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری به مراکز داده ایران / تکمیلی

با حمله گسترده سایبری به سوئیچ‌های سیسکو در چند کشور از جمله ایران، اختلال ارتباطاتی ایجاد شد و چندین دیتاسنتر هم‌زمان از کار افتاد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت امنیت سایبری «تالوس سکیوریتی» پیش‌تر نسبت به وجود حفره ناشناخته در سوئیچ‌های سیسکو خبر داده بود و به سازمان‌های استفاده کننده نسبت به حمله سایبری هشدار توضیحات لازم ارائه شده بود.

بررسی های صورت گرفته در 29 مارس روی 8.5 میلیون دستگاه حکایت از وجود حفره روی 250 هزار سوئیچ داشت که به مالکان آن هشدار امنیتی داده شد.

کارشناسان در CERT می‌گویند سوء استفاده از پروتکل Smart Install، هنگام نصب از طریق کنسول روی سوئیچ‌های سیسکو، شبیه کاری است که پیش‌تر، هکرهای دولتی روس برای حمله به تاسیسات هسته‌ای و انرژی آمریکا بهره برده بودند.

ظاهرا پورت 4786 روی سوئیچ‌ها (مدل‌های 2960، 4500، 3850، 3750،3560، 2975) به صورت دیفالت باز بوده و ادمین‌ها نیز از موضوع خبر ندارند. هکرها نیز از طریق این پورت حمله تعریف شده را انجام داده و سوئیچ‌ها را به حالت کارخانه‌ای بازگردادند و ادمین‌های شبکه مجبور شدند تا تنظیمات بک آپ خود را استفاده کنند.

اواخر جمعه شب 17 فروردین اغلب دیتاسنترهای ایرانی که از این نوع سوئیچ‌‌ها استفاده می‌کنند، پس از حمله از کار افتاده یا به دستور ادمین برای جلوگیری از نابودی خاموش شدند. بالاخره سوئیچ‌های مورد حمله واقع شده از طریق بک‌آپ به حالت عادی بازگشتند.

Paragraphs
تازه ترین ها
باگ
1404/07/15 - 11:46- آسیب پذیری

باگ جدید در موتور بازی‌سازی یونایتی

به گزارش منابع امنیتی، گیمرها و توسعه‌دهندگان بازی در سراسر جهان باید فوراً نرم‌افزارهای خود را به‌روزرسانی کنند، زیرا یک آسیب‌پذیری جدید در موتور یونایتی شناسایی شده است.

حمله
1404/07/15 - 11:36- جرم سایبری

حمله بدافزاری به دولت و شرکت‌های برزیلی

پژوهشگران اعلام کرده‌اند که هکرها در یک کارزار مداوم، از پلتفرم پیام‌رسان واتساپ برای آلوده کردن رایانه‌های دارای سیستم‌عامل ویندوز در سراسر برزیل استفاده می‌کنند.

حمله
1404/07/15 - 11:28- جرم سایبری

حمله سایبری جاسوسان چینی به آژانس هوانوردی صربستان

یک کارزار جاسوسی سایبری مشکوک به ارتباط با چین، بخشی از دولت صربستان را که بر امور هوانوردی نظارت دارد، و همچنین نهادهای اروپایی دیگر را هدف حمله قرار داده است.