about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

مرکز عمومی اقدام اجتماعی (CPAS) در شارلوا در بلژیک، اعلام کرده است که شعبه‌های اجتماعی آن در روز سه‌شنبه «به استثنای موارد اضطراری مطلق» در نتیجه یک حمله سایبری تعطیل شده اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این مرکز در تمام 581 شهرداری کشور فعالیت می کند و خدمات اجتماعی از جمله کمک های مالی، مسکن، مشاوره پزشکی و حقوقی را به جامعه ارائه می کند.

سخنگوی این موسسه، دیدیه نیرینک، اظهار دارد که خدمات میانجیگری بدهی و خدمات خانه انرژی نیز در نتیجه این حمله که صبح روز دوشنبه کشف شد، تعطیل خواهد شد.

او افزود که در حالی که این حمله سایبری مستقیماً همه سیستم‌های آسیب‌دیده را تضعیف نکرده است، تیم فناوری اطلاعات تصمیم گرفته است که همه چیز را به عنوان یک اقدام احتیاطی امنیتی به حالت آفلاین ببرد.

اگرچه این مرکز ماهیت حمله را مشخص نکرده است، اما روزنامه بلژیکی سودینفو (Sudinfo) گزارش داده است که این یک حادثه باج افزاری بوده و مهاجمان درخواست اخاذی کرده اند.

نیرینک گفت:

ما مشغول بررسی میزان خسارت هستیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه نیز در این باره افزود:

ما باید رویه‌های خود را برای ادامه انجام تمام مأموریت‌هایمان تطبیق دهیم. خدمات اجتماعی روز دوشنبه با کارکنانی که از قلم و کاغذ برای تکمیل وظایف خود استفاده می‌کنند، بازگشایی خواهد شد.

حملات سایبری به مؤسسات بلژیکی در چند سال گذشته در سطحی مشابه در بیشتر کشورهای اروپایی دیگر نیز رخ داده است، به طوری که بیمارستانی در بروکسل که پایتخت اتحادیه اروپا و مقر ناتو نیز می باشد، پس از یک حادثه در ماه مارس مجبور به تغییر مسیر آمبولانس‌ها شد.

در سال 2021، تقریباً دو هفته پس از اینکه پارلمان بلژیک، دانشگاه‌ها و مؤسسات علمی مورد حمله سایبری قرار گرفتند، شورای امنیت ملی این کشور یک استراتژی جدید امنیت سایبری را تصویب کرد که هدف آن تقویت دفاع دیجیتال می باشد

منبع:

تازه ترین ها
شکایت
1404/11/08 - 16:09- اروپا

شکایت نهاد ناظر اتریشی از مایکروسافت

مایکروسافت به طور غیرقانونی و بدون رضایت معتبر، کوکی‌های ردیابی را در دستگاه یک کودک قرار داده است.

هزینه‌های
1404/11/08 - 15:44- اروپا

هزینه‌های امنیت سایبری در بریتانیا افزایش می‌یابد

شرکت‌های بریتانیایی قصد دارند هزینه‌های امنیت سایبری را بیشتر از ۱۰ درصد افزایش دهند.

انتقاد
1404/11/08 - 14:35- آمریکا

انتقاد مدیرعامل اوپن‌اِی‌آی از اداره مهاجرت و گمرک آمریکا

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌اِی‌آی، پس از قتل الکس پرتی، از اداره مهاجرت و گمرک به دلیل افراط‌گرایی انتقاد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.