about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

یک مدرسه متوسطه در کنت دچار یک سرقت جدی فناوری اطلاعات شده است و به والدین هشدار داده شده است که مراقب تماسهای غیر معمول باشند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، آکادمی سنت آگوستین، یک مدرسه متوسطه در میدستون، توسط یک سازمان جنایتکار خارجی مورد حمله قرار گرفته است.

مدیر مدرسه، جیسون فلدویک، به والدین و مراقبان پیامی در فیس بوک فرستاده و هشدار داده است که اطلاعات دانش آموزان به خطر افتاده است.

این پیام در وب سایت مدرسه نیز منتشر شد.

آقای فلدویک با توصیف این حمله به عنوان یک "سرقت جدی فناوری اطلاعات" گفت:

سیستم ها و داده های مدرسه توسط یک سازمان مجرمانه خارجی رمزگذاری شده اند.

سیستم وایزپی (WisePay) خارجی امن است، اما اطلاعات داخلی دانش آموزان و اطلاعات والدین رمزگذاری شده است.

وی افزود:

لطفاً در صورت دریافت هرگونه ایمیل یا تماس تلفنی غیرعادی مراقب باشید.

سنت آگوستین که بیش از 750 دانش آموز دارد، درهای خود را برای سال تحصیلی جدید در این هفته باز کرده است.

با این حال، اکنون تمام خطوط تلفن و ایمیل های آن قطع شده است.

در عوض، درخواست‌ها به مدیریت وودارد آکادمیز تراست (Woodard Academies Trust) ارسال می‌شود، اگرچه آقای فلدویک از مردم خواسته است فقط در مواقع اضطراری تلفن کنند.

کریس پاسمور، عضو شورای شهر لیبرال دموکرات محلی گفت:

این فقط نشان می دهد که هیچ کس از حملات سایبری در امان نیست و بر نیاز به هوشیاری در برابر آنها تاکید می کند. من از نزدیک تحولات را زیر نظر خواهم داشت.

محمد یحیی پاتل از شرکت نرم افزای چک پوینت (Check Point) هشدار داد:

بخش آموزش همچنان هدف اصلی هکرها به دلیل حجم انبوه اطلاعات حساسی است که در اختیار دارند و کمبود بودجه اغلب برای یکپارچه‌سازی اقدامات پیشگیرانه امنیت سایبری اختصاص داده می‌شود. ما متأسفانه انتظار داریم که این روند صعودی باشد؛ زیرا مجرمان سایبری به افزایش تعداد حملات فیشینگ و باج‌افزار ادامه می‌دهند.

حمله به آکادمی سنت آگوستین دومین حمله در چند هفته اخیر است که به یک موسسه آموزشی در بریتانیا حمله می کند.

هفته گذشته یک حادثه در دبیرستان دبنهام در سافولک باعث از بین رفتن امکانات کامپیوتری مدرسه شد، اگرچه هیچ اطلاعات شخصی در معرض خطر قرار نگرفت.

با توجه به آغاز فصل بازگشت به مدارس، مرکز امنیت سایبری ملی به مدارس هشدار داد که نسبت به حملاتی که در این زمان از سال به شدت احساس می شود، هوشیار باشند.
 

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/11/10 - 17:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی عامل مرورگر هوش مصنوعی در کروم

گوگل در حال راه‌اندازی یک عامل مرورگر مبتنی بر هوش مصنوعی در داخل کروم است.

آموزش
1404/11/10 - 17:21- هوش مصنوعي

آموزش رایگان هوش مصنوعی به کارگران در بریتانیا

بریتانیا، آموزش رایگان هوش مصنوعی را تا سال ۲۰۳۰ به ۱۰ میلیون کارگر گسترش می‌دهد.

محاکمه
1404/11/10 - 16:40- آمریکا

محاکمه شرکت متا به دلیل ادعای استثمار کودکان

شرکت متا به دلیل ادعای استثمار کودکان در ایالت نیومکزیکو با محاکمه روبرو است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.