about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری به مدارس آمریکا

اطلاعات دانش آموزان و معلمان مدارس یکی از ایالات های آمریکا مورد حمله سایبری قرار گرفت و سرقت شد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ در راستای حمله سایبری به برخی مدارس در ایالات متحده اطلاعات بیش از 500 هزار دانش آموز به سرقت رفت.

کارشناسان امنیتی به کاربرانی که اطلاعات آنها در روند این تهاجم سرقت شده است، هشدار دادند. زیرا ممکن است اطلاعات شخصی آنها مورد سوء استفاده قرار گیرد.

هکرها سامانه یکپارچه مدارس «San Diego Unified School District» را هدف حملات خود قرار دادند و پس از نفوذ به آن اطلاعات را سرقت کردند.

هنوز انگیزه اصلی هکرها برای نفوذ به این سامانه جامع مشخص نیست و باید منتظر اقدامات بعدی آنها باشیم.

در میان اطلاعات سرقت شده داده هایی مانند نام کاربری، گذرواژه، شماره ملی، آدرس، شماره تلفن و.... نیز سرقت شده است.

در میان اطلاعات سرقت شده داده های مربوط به سال تحصیلی 2008-2009 تا کنون وجود داشته همچنین داده های مربوط به 50 نفر از کارمندان این شرکت نیز در این میان بوده است.

گفتنی است مقامات مدارس اظهار کردند که در میان اطلاعات سرقت شده داده های مربوط به حوزه سلامت افراد نیز وجود داشته است. از این رو افراد باید مراقب سوء استفاده های احتمالی افراد سود جو نیز باشند.

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.