about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری به غول بازیافت نروژی

شرکت بازیافت و معدن نروژی تورما (Tomra) در بحبوحه یک حمله سایبری «گسترده» قرار گرفته است که بر سیستم های آن تأثیر گذاشته است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این شرکت که در سه ماه گذشته بیش از 300 میلیون دلار از تجارت خود در بخش های بازیافت، معدن و مواد غذایی درآمد کسب کرده است، روز دوشنبه بیانیه ای را منتشر کرده و از این حمله سایبری خبر داده است.

این شرکت در بیانیه‌ای اعلام می کند:

شرکت تورما هدف یک حمله سایبری گسترده قرار گرفته است که مستقیماً برخی از سیستم های داده این شرکت را تحت تأثیر قرار می دهد. به مقامات مربوطه اطلاع داده شده و تمامی منابع داخلی و خارجی موجود برای مهار و خنثی کردن این حادثه، بسیج شده‌اند.
این حمله در صبح روز 16 جولای کشف شده و اقدامات فوری برای متوقف کردن آن و کاهش عواقب مرتبط با آن، انجام شده است. ما فوراً برخی از سیستم‌ها را برای مهار حمله قطع کردیم و شرکت تورما در حال ارزیابی است که آیا مشتریان و کارمندان ممکن است با کاهش ثبات خدمات ما روبرو شوند یا خیر.

این شرکت به درخواست‌ها برای اظهارنظر در مورد اینکه آیا این یک حمله باج‌افزاری است یا خیر پاسخی نداده است، اما می گوید که تمرکز اصلی آن این است که تمام سیستم‌ها را با حداکثر سرعت ممکن دوباره راه‌اندازی و اجرا کند.

این شرکت به ارائه به‌روزرسانی‌ها و ارتباط با ذینفعان در رسیدگی به این حادثه ادامه خواهد داد.

تا بعد از ظهر دوشنبه هیچ گروه هکری مسئولیت این حمله را به عهده نگرفته بود.

شرکت تورما ابزارهای خودکار را برای طیف وسیعی از صنایع می‌سازد، اما بیشتر به خاطر ماشین‌هایی که بسته‌های نوشیدنی فلزی، پلاستیکی و شیشه‌ای را برای بازیافت جمع‌آوری می‌کنند، شناخته شده است.

این شرکت همچنین به شدت در بازیافت زباله و فلزات، استخراج معادن و تولید مواد غذایی مشارکت دارد.

اگر تایید شود که این یک حمله باج‌افزاری بوده است، این حادثه آخرین مورد از یک رشته تهاجم است که سازمان‌های درگیر در معدن و مواد غذایی را هدف قرار می‌دهد.

چندین حمله به شرکت‌های معدن و فلزات مانند شرکت معدن کوه مس (Copper Mountain Mining) صورت گرفته است و بخش مواد غذایی تقریباً تحت حملات مداوم قرار گرفته است.

شرکت های بزرگ صنایع غذایی مانند دول (Dole)، سیسکو (Sysco)، ماندلز (Mondelez)، امریکولد (Americold)، شرکت غذایی برگ افرا (Maple Leaf Foods) و همچنین چندین زنجیره فست فود در سال گذشته با حملات سایبری و حوادث باج افزار برخورد کرده اند.

به گفته شرکت پاسخگویی به حوادث دراگوس (Dragos)،گروه های باج افزاری با 52 حمله باج افزاری به صنعت در سال 2022، به طور فزاینده ای به دنبال شرکت های زنجیره تامین مواد غذایی و نوشیدنی رفته اند.

منبع:

تازه ترین ها
ادعای
1404/07/01 - 07:00- اروپا

ادعای تشدید تلاش روسیه برای نفوذ سایبری در انتخابات مولداوی

کارشناسان ادعا کردند که روسیه تلاش‌های خود برای انتشار اطلاعات نادرست و تأثیرگذاری بر انتخابات پارلمانی مولداوی افزایش داده است.

هشدار
1404/07/01 - 06:40- آسیا

هشدار شورای امنیت سایبری امارات درمورد نقاط ضعف انسانی

شورای سایبری امارات متحده عربی هشدار داد که ۹۸ درصد حملات سایبری از نقاط ضعف انسانی سوءاستفاده می‌کنند.

استفاده
1404/06/31 - 17:22- هوش مصنوعي

استفاده کشاورزان هندی از هوش مصنوعی

پیش‌بینی‌های هوش مصنوعی به میلیون‌ها کشاورز هندی کمک می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.