about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های مخابراتی آرژانتین هدف حملات باج افزاری قرار گرفت. 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ هکرها به‌تازگی یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های مخابراتی آرژانتین را هدف حمله سایبری قرار داده و 7.5 میلیون دلار باج درخواست کردند. 

نشریه «El Periodista» اعلام کرده است یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های مخابراتی آرژانتین به نام «Telecom S.A» که خدمات تلفنی و اینترنتی ارائه می‌دهد، هدف حمله سایبری قرارگرفته است. 

گفته‌شده است این حمله توسط اپراتورهای باج افزار سودینوکیبی (Sodinokibi) انجام‌شده است و مهاجمان پس از نفوذ به شبکه داخلی شرکت 7.5 میلیون دلار باج طلب کرده‌اند. 

نمایندگان این شرکت اعلام کرده‌اند مهاجمان پس از دسترسی به ادمین داخلی دامنه، باج افزار سودینوکیبی را در 18 هزار سیستم کامپیوتری پخش کرده‌اند. 

کاربران خدمات اینترنتی و تلفن ثابت و تلویزیون کابلی شرکت یادشده چندان تحت تأثیر این حمله قرار نگرفته‌اند. 

اپراتورهای سودینوکیبی در وب‌سایت خود در وب تاریک میزان باج درخواستی خود را 109345.35 مونرو اعلام کرده‌اند که 7.5 میلیون دلار برآورد شده است. آن‌ها تهدید کرده‌اند چنانچه باج درخواستی را دریافت نکنند، مبلغ درخواستی را دو برابر کرده و درنهایت اطلاعات را در دسترس عموم قرار خواهند داد. 

طبق گزارش رسانه‌های محلی، مهاجمان با ارسال ایمیل‌های فیشینگ و پیوست‌های مخرب به یکی از کارکنان شرکت حمله را آغاز کرده‌اند، اگرچه اپراتورهای سودینوکیبی در حالت عادی از چنین روشی استفاده نمی‌کنند. آن‌ها برای ورود به شبکه یک شرکت از تجهیزات شبکه‌ای نامن استفاده کرده و سپس باج افزار را به دیگر دستگاه‌ها انتقال می‌دهند. 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.