about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری به شبکه 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی

ساعاتی پیش، شبکه 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی، توسط یمنی‌ها هک شد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ ساعاتی پیش، در اثر حمله سایبری به شبکه 10 رژیم صهیونیستی، پخش آنلاین این شبکه اسرائیلی با اختلال مواجه شد و برای دقایقی، عکس‌هایی از جنگ یمن، در وب‌سایت این شبکه، بار گزاری شد. همچنین در این وب‌سایت، جمله‌ای با مضمون «ارتش سایبری یمن، واحد 8200 ارتش اسرائیل را هک کرد» به نمایش درآمد. این شبکه تلویزیونی، در زمان حمله سایبری، مشغول پخش مستندی در مورد واحد 8200 ارتش رژیم صهیونیستی بود. این واحد، مسئولیت شنود سایبری را، بر عهده دارد.

Paragraphs
حمله
حمله سایبری به شبکه 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی
حمله
حمله سایبری به شبکه 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی
حمله
حمله سایبری به شبکه 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی
تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/11/27 - 16:07- جرم سایبری

سوءاستفاده مهاجمان سایبری از نرم‌افزار نظارت بر کارکنان

مهاجمان سایبری با سوءاستفاده از نرم‌افزارهای قانونی مدیریت و پایش کارکنان، بستر حملات باج‌افزاری را فراهم می‌کنند؛ رویکردی که شناسایی تهدید را برای سازمان‌ها دشوارتر کرده است.

مواجه
1404/11/27 - 15:59- جرم سایبری

مواجه هند با بیش از ۳۱۰۰ حمله سایبری هفتگی

طبق گزارش امنیت سایبری ۲۰۲۶ منتشرشده توسط شرکت نرم افزاری چک پوینت، در سال ۲۰۲۵ به‌طور متوسط هر هفته حدود ۳۱۹۵ حمله سایبری علیه سازمان‌ها در هند انجام شده است که نسبت به سال ۲۰۲۴ حدود ۲٪ افزایش نشان می‌دهد.

تحریم
1404/11/27 - 15:52- آمریکا

تحریم هشت شهروند نیجریه‌ای توسط آمریکا

ایالات متحده هشت شهروند نیجریه‌ای را که به داشتن ارتباط با گروه‌های تروریستی و فعالیت‌های مجرمانه سایبری متهم هستند، در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.