about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری به رفراندوم خلستان

رای گیری رفراندوم خلستان در فاصله 30 دقیقه از آغاز رای گیری مورد حمله امنیتی گسترده سایبری قرار گرفت.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، رای گیری در نمایشگاه و مرکز همایش های بریزبن استرالیا، با نیایش های مقدس سیک ها در ساعت 9 صبح آغاز شده است. رای گیری در 30 دقیقه اول به آرامی ادامه یافت، اما پس از شکل گیری حمله سایبری، کل سیستم الکترونیکی رای گیری از کار افتاد.
سازمان دهندگان سیک ها برای عدالت (Sikhs For Justice) می گویند که این حمله برنامه ریزی شده و هماهنگ شده بوده است. آنها می گویند که سازمان های دولتی هند پشت این حمله سایبری بوده اند.
جنبش خلستان یک جنبش جدایی‌طلب سیک است که به دنبال ایجاد سرزمینی برای سیک‌ها با ایجاد یک کشور مستقل به نام خلستان ("سرزمین خلسا") در منطقه پنجاب است. دولت پیشنهادی شامل سرزمین هایی است که در حال حاضر پنجاب در هند و پنجاب در پاکستان با پایتختی لاهور را تشکیل می دهد که منطقه جغرافیایی گذشته منطقه پنجاب است، جایی که زمانی امپراتوری خلسا در آن تأسیس شده بود.
 

منبع:

تازه ترین ها
وزیر
1404/08/17 - 18:24- سایرفناوری ها

وزیر ارتباطات: «جی‌نف» باید ظرف یک‌سال آینده نهایی شود

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ با تأکید بر دستور رئیس‌جمهور برای تسریع در اجرای این پروژه ملی جی نف، اعلام کرد که با مشارکت همه دستگاه‌های دخیل، این پروژه باید ظرف یک‌سال آینده به مرحله نهایی برسد.

قطعی
1404/08/17 - 18:17- سایرفناوری ها

قطعی کابل تهران-شیراز گیمرها را به دردسر انداخت

مدیرعامل زیرساخت علت افزایش پینگ بازی‌ها را قطعی فیبر در مسیر تهران–شیراز اعلام کرد.

اعطاء
1404/08/17 - 18:15- سایرفناوری ها

اعطاء نخستین مجوزهای جدید افتا به بخش خصوصی

نخستین مجوزهای جدید افتا پس از واگذاری مسئولیت کامل و استعلام این مجوزها به مرکز مدیریت راهبردی افتای ریاست جمهوری، قبل از ظهر امروز در مراسمی در اختیار ۱۱ شرکت خصوصی قرار گرفت.