about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

مجرمان فضای مجازی بین ماه‌های ژوئن و سپتامبر به بیش از 1 هزار مدرسه و دانشگاه حمله سایبری کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ طبق یک گزارش جهانی حملات خاص فیشینگ (Spear phishing) با ضربه به بیش از 1 هزار مدرسه و دانشگاه بین ماه‌های ژوئن و سپتامبر، بخش آموزش در سراسر دنیا را به‌شدت تحت تأثیر قرار داده است.

حملات خاص فیشینگ حملات سایبری هستند که یک سازمان یا یک شخص خاص را هدف قرار می‌دهند.

به گزارش شرکت امنیتی باراکودا نت وورکز (Barracuda Networks) مؤسسات آموزشی دو برابر بیشتر از سازمان‌های معمولی در مواجه با حملات سایبری (BEC) آسیب‌پذیرتر هستند.

در ادامه این گزارش آمده هکرها با استفاده از حملات سایبری (BEC) کنترل مدارس را به دست گرفته و ضررهای زیادی به بار آورده‌اند. گرچه حجم حملات بین ماه‌های ژوئیه و اوت 10 الی 14 درصد کاهش‌یافته بود اما حجم این حملات در ماه سپتامبر به میزان قابل‌توجهی افزایش یافت.

مدیر شرکت باراکودا گفت:

با توجه به اینکه آموزش آنلاین در شرایط فعلی حیاتی است، دانش آموزان و دبیران باید مراقب عملکرد خود در فضای آنلاین باشند. همچنین ازآنجاکه تمام سیستم‌ها از آنتی‌ویروس مناسب برخوردار نبوده و تمامی افراد هم از نحوه مقابله با این حملات آگاه نیستند؛ بنابراین، سرمایه‌گذاری در راه‌حل‌های مناسب امنیت سایبری همراه با کسب دانش مناسب در مورد روش‌های پیشگیری، نیاز روز هستند.

محققان این گزارش خاطرنشان کردند هکرها برای حمله به مدارس بین ماه‌های ژوئیه تا سپتامبر از دو نوع رایج حملات تحت عنوان کلاه‌برداری از طریق ایمیل و جعل هویت سرویس بهره برده‌اند.

بر اساس این گزارش اصلی‌ترین ابزار برای هکرها حساب‌های جی میل بوده و 86 درصد از کل حملات سایبری (BEC) در بخش آموزش رخ‌داده است.

هکرها از ارائه‌دهندگان معروف ایمیل نظیر جی میل استفاده می‌کردند زیرا جی میل رایگان بوده، آسان ثبت می‌شود و برای کاربران شناخته‌شده‌تر است. آن‌ها از عباراتی مانند مدیر، رئیس بخش، مدرسه و رئیس‌جمهور استفاده می‌کردند تا واقعی به نظر برسند.

درواقع مهاجمان از موضوعات متقاعدکننده‌ای مثل کووید 19 و غیره استفاده می‌کردند تا به‌سرعت توجه قربانیان را به خود جلب کرده و به‌نوعی حس اضطرار در آن‌ها ایجاد کنند.

منبع:

تازه ترین ها
آغاز
1404/04/22 - 13:47- آفریقا

آغاز برنامه توسعه استعدادهای دیجیتال با حمایت هوآوی در کنیا

برنامه توسعه استعدادهای دیجیتال با حمایت هوآوی و با همکاری سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات در کنیا راه‌اندازی شد.

تام
1404/04/22 - 12:33- آمریکا

تام کمپ و آینده قانون‌گذاری حریم خصوصی داده‌ها در کالیفرنیا و آمریکا

تام کِمپ، رئیس جدید سازمان حفاظت از حریم خصوصی کالیفرنیا، از آوریل ۲۰۲۴ مسئول اجرای قوی‌ترین قوانین ایالتی آمریکا در حوزه حریم خصوصی داده‌هاست، از جمله قانون «حذف اطلاعات» یاDelete Act .

افشا
1404/04/22 - 12:26- جرم سایبری

افشا اطلاعات ۵.۷ میلیون نفر در حمله سایبری به شرکت هواپیمایی کانتاس

شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس اعلام کرد که در پی حمله سایبری هفته گذشته، اطلاعات شخصی حدود ۵.۷ میلیون نفر افشا شده، اما این داده‌ها برای دسترسی به حساب‌های مسافران وفادار (Frequent Flyer) کافی نیست.