about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

بزرگ‌ترین ارائه دهنده وای‌فای اسپانیا مورد حمله سایبری قرار گرفت.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ تلفونیکا (Telefónica)، بزرگ‌ترین ارائه‌دهنده وای‌فای (WiFi) اسپانیا، مورد حمله سایبری قرار گرفت و پس از هک شدن سیستم‌هایش، به مشتریان هشدار جدی داد.

تلفونیکا شروع به مشتریانش اطلاع‌رسانی کرد که به دلیل یک حمله سایبری که چند هفته پیش متحمل شد، آنها باید رمزهای عبور وای‌فای خود را برای استفاده خانگی و تجاری تغییر دهند. برای اطمینان دادن به کاربران، این شرکت مدعی شد که هیچ اطلاعات شخصی حساسی که امکان شناسایی مشتری یا اطلاعات بانکی آنها را فراهم کند، افشا نشده است.

شرکت مخابراتی اسپانیایی تلفونیکا، یکی از بزرگ‌ترین اپراتورهای تلفن و ارائه دهندگان شبکه تلفن همراه در جهان است که خدمات تلفن ثابت، خدمات تلفن همراه، اشتراک باند پهن و تلویزیون را ارائه می‌دهد.

حمله به پایگاه داده آنها چند هفته پیش انجام شد، اگرچه تعداد کل مشتریانی که ممکن است تحت تأثیر این مشکل قرار گرفته باشند، مشخص نیست. برای حل این وضعیت، شرکت شروع به صدور نامه‌هایی به مشتریان خود کرد تا آنها را از حمله و روندی که باید برای تغییر رمز عبور روتر وای‌فای خود دنبال کنند، آگاه کند.

در این نامه‌ها، Telefónica پیام اطمینان خاطر به مشتریان خود ارسال و تضمین کرد که حمله سایبری منجر به افشای اطلاعات شخصی مانند نام، آدرس، شماره شناسایی، تاریخچه تماس یا جزئیات بانکی نشده است.

شرکت گفت :

«اگر برای خدمات وای‌فای خود در خانه یا مشاغل خود با تلفونیکا هستید، باید بلافاصله رمز عبور خود را تغییر دهید.»

منبع:

تازه ترین ها
رکوردشکنی
1404/05/20 - 11:44- آسیا

رکوردشکنی سود فصلی KT در سه‌ماهه دوم

شرکت KT روز دوشنبه اعلام کرد که در سه‌ماهه دوم سال به بالاترین میزان سود عملیاتی خود در تاریخ فعالیتش رسیده و برای نخستین بار از مرز یک تریلیون وون (معادل ۷۲۰ میلیون دلار) عبور کرده است.

حمله
1404/05/20 - 11:38- جرم سایبری

حمله سایبری به یِس۲۴

یِس۲۴، بزرگ‌ترین کتاب‌فروشی آنلاین کره جنوبی و یکی از مهم‌ترین پلتفرم‌های فروش بلیت، بامداد دوشنبه دوباره هدف حمله سایبری قرار گرفت و وب‌سایت و اپلیکیشن آن از دسترس خارج شد.

تداوم
1404/05/20 - 11:28- آمریکا

تداوم حمایت آژانس امنیت سایبری آمریکا از برنامه شناسایی آسیب‌پذیری‌ها

آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا اعلام کرد با وجود بحران مالی آوریل، همچنان از برنامهCVE که تمامی آسیب‌پذیری‌های سایبری عمومی را فهرست می‌کند، حمایت خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.