about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

گرجستان از حمله سایبری به آزمایشگاهی در این کشور خبر داد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ مقامات گرجستان به‌تازگی اعلام کردند مرکز تحقیقات بهداشت عمومی و آزمایشگاه بیولوژیک «ریچارد لوگار» از سوی سرویس‌های اطلاعاتی یک کشور خارجی هدف حمله سایبری قرارگرفته است. 

بر اساس گزارش سرویس مطبوعاتی وزارت کشور گرجستان، بخش مبارزه با جرائم سایبری وزارت امور داخلی تحقیقاتی در خصوص دسترسی غیرمجاز به سیستم رایانه‌ای وزارت انجام داده و به این نتیجه رسیده است مورخ 1سپتامبر 2020 سیستم رایانه‌ای وزارت امور مهاجرت اجباری داخلی، کار، بهداشت و حفاظت اجتماعی از سوی یکی از کشورهای خارجی هدف حمله سایبری قرارگرفته است. در حال حاضر تحقیقات بر اساس ماده 284 قوانین کیفری گرجستان در مورد این حادثه ادامه دارد. 

مهاجمان درنتیجه این حمله به اسناد مهم پزشکی و اطلاعات مربوط به کنترل پاندمی که در پایگاه داده‌های  واحدها و تجهیزات مرکزی وزارت ازجمله مرکز تحقیقات بهداشت عمومی و آزمایشگاه «ریچارد لوگار» ذخیره‌شده بودند، دسترسی پیداکرده‌اند.  

بخشی از اسناد اصلی که به دست هکرها افتاده دریکی از وب‌سایت‌های خارجی در دسترس عموم قرارگرفته است. ضمن اینکه مهاجمان جهت گمراه ساختن افکار عمومی اسناد جعلی نیز عمداً منتشر کرده‌اند. 

مقامات وزارت کشور گرجستان اعلام کرده‌اند طی روزهای آینده تحقیقات گسترده‌ای در خصوص این حمله پیچیده با کشورهای هم‌پیمان خود انجام خواهند داد. 

پیشتر سایت‌های رسمی گرجستان و سایت سالومه زورابیشویلی، رئیس‌جمهور این کشور هدف حمله سایبری قرار گرفته بود. 

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.