about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

حساب‌های رسمی توییتر باشگاه اسپانیایی FC  بارسلونا، که میلیون‌ها طرفدار را در سرتاسر جهان دارا می‌باشد، توسط ارتش الکترونیک سوریه ربوده شدند.

حساب‌های رسمی توییتر باشگاه اسپانیایی FC  بارسلونا، که میلیون‌ها طرفدار را در سرتاسر جهان دارا می‌باشد، توسط ارتش الکترونیک سوریه ربوده شدند. حساب‌های تحت تاثیر قرار گرفته شامل FCBarcelona، @FCBarcelona_es@ و FCBarcelona_cat@ می‌باشند.

هکرها دو پیام را در حساب‌های ربوده شده از خود بر جای گذاشتند از جمله یکی از آنها که خوانده می‌شود " سلام ویژه به RealMadrid @" و پیام دیگر علت این حمله را توضیح می‌دهد.

هکرهای این گروه در حساب‌های ربوده شده نوشتند: " مدیریت محترم باشگاه FC بارسلونا، اجازه ندهید که قطری‌ها صندوق‌های پول شما را پر کنند، این پول‌ها آغشته به خون و کشته شدن انسان‌های بی گناه است ".

این توییت بلافاصله توسط نمایندگان باشگاه بارسلونا حذف شد و آنها از بیان هر گونه اظهاراتی در مورد این حادثه خودداری کردند.

جالب اینجاست که ارتش الکترونیک سوریه بیان می‌کند که این توییت‌ها توسط خود توییتر برداشته شده اند، نه تیم رسانه ای باشگاه فوتبال بارسلونا.

هنوز معلوم نیست که چگونه این گروه از هکتیویست‌های سوری این حساب‌ها را نقض کرده اند، اما محتمل‌ترین سناریو این است که آنها با کمک ایمیل‌های فیشینگ برای فریب کارکنان در دسترسی به اعتبارات حساب‌های توییتر و خدمات مرتبط با آنها استفاده کرده اند./
 

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.