about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

حمله به شبکه‌های دولتی استرالیا

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ طی پنج سال گذشته، شبکه‌ی رایانه‌ای ارتش استرالیا، قربانی حملات متعددی بوده است. این حملات شامل مسدود شدن ارتباطات مهم ارتش این کشور، بوده‌اند. استرالیا چین را مسئول این حملات می‌داند.
همچنین، موسسه‌ی استرید (Austrade)، کمیسیون تجارت و صادرات دولت استرالیا و گروه فناوری اطلاعات دفاعی این کشور نیز قربانی حملات متعددی بوده‌اند.
حملات به شرکت ساخت ماهواره‌ی استرالیا، نیوست (Newsat) که در همکاری با آژانس امنیت ملی آمریکا بوده، نیز مشکلات زیادی برای دو کشور ایجاد کرده است.
داریل پیتر (Daryl Peter)، یکی از مدیران سابق شرکت نیوست، از کشف بدترین نوع بدافزارها در سیستم‌های این شرکت در سال 2013، خبر داد. طبق این گزارش، طرح نسل جدید ماهواره‌های این شرکت (Jabiru-1)، به سرقت رفته است که می‌تواند این سیستم را به یک ابزار جاسوسی بزرگ برای کشورهای دیگر تبدیل کند.
این در حالی است که سه سال پیش، حمله به این شرکت، استرالیا را مجبور کرد، تمام زیرساخت‌های محرمانه‌ی خود را بازآفرینی کند.
از سویی دیگر، سخنگوی چین در کانبرا (پایتخت استرالیا)، هرگونه دخالت چین در حملات انجام شده به زیرساخت‌های دولتی استرالیا تکذیب کرد. گرچه، نخست‌وزیر استرالیا، مالکوم ترنبول (Malcolm Turnbull)، به حملات هرروزه به سیستم‌های دولتی این کشور اعتراف کرده است. وی عامل بسیاری از حملات را کشور چین معرفی کرد.

تازه ترین ها
عدم
1404/07/17 - 09:32- اروپا

عدم حمایت آلمان از طرح کنترل چت در اتحادیه اروپا

مقامات آلمانی روز چهارشنبه اعلام کردند که به طرح پیشنهادی اتحادیه اروپا برای اسکن پیام‌های خصوصی، حتی در پلتفرم‌های دارای رمزگذاری سرتاسری، رأی منفی خواهند داد.

روی
1404/07/17 - 09:26- جرم سایبری

روی آوری هکرهای روس به استفاده از هوش مصنوعی

به گفته پژوهشگران دولتی اوکراین در گزارشی جدید، هکرهای روس به‌طور فزاینده‌ای از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند و تاکتیک‌های جدیدی را در حملات سایبری علیه اوکراین به کار می‌گیرند، زیرا سامانه‌های دفاعی کی‌یف روزبه‌روز قدرتمندتر می‌شوند.

سرمایه‌گذاری
1404/07/16 - 15:55- آمریکا

سرمایه‌گذاری شرکت های آمریکایی در صنعت برق

به علت رونق مراکز داده و هوش مصنوعی در آمریکا، سرمایه‌گذاری در صنعت برق افزایش‌یافته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.