about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

گروه باج افزاری هایو، شرکت مخابراتی Altice فرانسه را با استفاده از روش Double Extortion مورد هدف باج افزاری قرار داده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ آلتیس، شرکت مادر SFR، روز 9 آگوست مورد هدف سایبری گروه باج افزاری هایو قرار گرفته است. اما طبق گزارشات سایت رِد پَکِت سکیوریتی (یک سایت متخصص در حوزه حملات سایبری وب تاریک) این حمله در 25 آگوست از سوی گروه هایو اعلام شده است.

این نوع از هک ها نه تنها فایل های در معرض خطر را رمزنگاری می کنند، بلکه مهاجمین سعی می کنند با سرقت فایل ها، شرکت هدف را در صورت عدم انجام خواسته هایشان تهدید به انتشار یا فروش داده های حساس کنند. به این تکنیک، Double Extortion گفته می شود. 

در حال حاضر، آلتیس صحبتی در ارتباط با این حمله انجام نداده بنابراین درک گستره حمله کار مشکلی است. اگرچه، فایل های سرقت شده دومین اپراتور مخابراتی بزرگ فرانسه از طریق مرورگر Tor قابل دانلود و دسترسی هستند. 

اگرچه، مشخص نیست این فایل ها تنها به شرکت مربوط می شوند یا شامل داده شخصی مشترکین نیز هستند؟

آلتیس اولین شرکتی نیست که مورد هدف گروه باج افزاری هایو قرار می گیرد. این گروه باج افزاری از سال 2021 بیش از 350 حمله را به هدف های متنوع صورت داده است. (اکثرا بخش سرویس های مالی و مراقبت های سلامت)

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1404/05/22 - 09:00- آسیا

افزایش قابلیت‌های دفاع سایبری و راداری در مالزی

وزارت دفاع مالزی اعلام کرد که این کشور قابلیت‌های نظارت راداری و دفاع سایبری خود را برای حفاظت بهتر از قلمرو دریایی افزایش داده است.

هشدار
1404/05/22 - 08:50- اروپا

هشدار بریتانیا درمورد خطرات سایبری ناشی از انتقال ماهواره‌ها به فضای ابری

وزارت علوم، نوآوری و فناوری بریتانیا در مورد خطرات سایبری ناشی از انتقال ماهواره‌ها به فضای ابری هشدار داد.

تأمین
1404/05/22 - 08:35- تروریسم سایبری

تأمین مهمات پیشرفته ارتش رژیم صهیونیستی به کمک سیستم‌های البیت

شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت قراردادهای ۲۶۰ میلیون دلاری برای تأمین مهمات هوایی پیشرفته برای ارتش رژیم صهیونیستی منعقد کرد.