about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

یک شرکت بزرگ ارائه‌دهنده خدمات میزبانی وب هدف حمله سایبری قرار گرفت.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ یکی از بزرگ‌ترین ارائه‌دهندگان خدمات میزبانی وب مدیریت شده به نام «Managed.com» به تازگی هدف حمله باج افزاری قرار گرفت و تمام سرورهای خود را غیرفعال کرد. 

نشریه زددی نت در این خصوص اعلام کرد حمله 16 نوامبر 2020 توسط اپراتورهای باج افزار رویل (REvil) انجام شده و کارشناسان شرکت در همان روز تمام سیستم‌ها را از جمله سیستم هایی که از سایت‌های مشتریان به منظور حفظ یکپارچگی داده‌های کاربران پشتیبانی می‌کنند قطع کردند. 

در ابتدا گزارش شد باج افزار موفق شده تنها یک سری فایل‌ها را رمزگذاری کند، اما بعداً شرکت هشدار دارد حمله تمام زیرساخت هاستینگ را ازجمله راه‌حل‌های میزبانی مدیریت‌شده WordPress و DotNetNuke، سرورهای ایمیل، سرورهای DNS، اندپوینت‌های RDP، سرورهای FTP و پایگاه داده‌ها را نیز تحت تأثیر قرار داده است. 

در حال حاضر عملیات احیا انجام می‌شود و شرکت به همراه سازمان‌های انتظامی در حال تحقیق روی این حادثه است.

بلیپینگ کامپیوتر نیز با استناد به گزارش منابع اختصاصی امنیت اطلاعات خود اعلام کرده است مسئولیت این حمله‌ برعهده اپراتورهای باج افزار رویل است.  

بر اساس اسکرین شاتی که در اختیار این نشریه قرار گفته، رویل از شرکت قربانی 500 هزار دلار باج طلب کرده است، اگرچه در حال حاضر مشخص نیست هکرها پیش از اینکه فایل‌ها را رمزگذاری کنند، داده‌هایی از شرکت سرقت کرده‌اند یا خیر. 

منبع:

تازه ترین ها
توقف
1404/11/11 - 15:18- هوش مصنوعي

توقف سرمایه‌گذاری انویدیا در اوپن‌اِی‌آی

طرح انویدیا برای سرمایه‌گذاری تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار در شرکت اوپن‌اِی‌آی متوقف شد.

توسعه‌
1404/11/11 - 14:40- هوش مصنوعي

توسعه‌ بخش هوش مصنوعی در ارمنستان

ارمنستان در حال تلاش‌ برای توسعه بخش هوش مصنوعی خود است.

روسیه،
1404/11/11 - 14:39- جنگ سایبری

روسیه، بزرگ‌ترین تهدید سایبری علیه لتونی

سازمان امنیتی لتونی هشدار داده است که حملات سایبری و کارزارهای خرابکارانه روسیه علیه این کشور هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد، هرچند بیشتر این حوادث تاکنون نتوانسته‌اند اختلال جدی ایجاد کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.