about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

حمله باج افزاری به شرکت فاوری

این شرکت مصری روز یکشنبه گفت که تحقیقات انجام شده توسط فین‌تک فاوری، ادعاهای اخیر گروه مجرمانه سایبری لاکبیت و اینکه هیچ اطلاعات مالی به سرقت نرفته را تایید کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، شبکه پرداخت الکترونیکی پیشرو مصر در این ماه از کار افتاد و به کاربران هشدار داد که فوراً جزئیات حساب بانکی خود را از برنامه حذف کنند.

این شرکت در بیانیه‌ای اعلام کرد که مشخص شده که هیچ اطلاعات مالی به سرقت نرفته است؛ زیرا این حمله در بخش جدا شده از شبکه فاوری انجام شد.

با این حال، اطلاعات شخصی برخی از مشتریان، از جمله اطلاعات تماس مانند آدرس و شماره تلفن، علاوه بر تاریخ تولد، استخراج شد.

گزارش‌های اولیه مشتریان حاکی از آن بود که پرداخت‌های تصادفی از حساب‌های آن‌ها انجام شده است که منجر به گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر هک شدن شبکه شد.

با این حال، این شرکت در آن زمان تمام ادعاهای حمله باج افزاری را رد کرد.

فاوری بیان کرد که محیط تولید زنده آن به عنوان بخش اصلی شبکه که کل خدمات مالی مختلف را میزبانی می کند، تحت تأثیر این حمله قرار نگرفته است.

پس از اینکه گروه لاکبیت (LockBit) بخش‌هایی از داده‌هایی را که ادعا می‌کرد از شرکت فاوری (Fawry) به سرقت برده بود را منتشر کرد، این شرکت با گروپ-آی بی (Group-IB)، یک شرکت امنیت سایبری، قراردادی را برای بررسی این موضوع منعقد کرد.

فاوری گفت، بخشی از زیرساخت های شرکت که مورد حمله قرار گرفت، یک محیط آزمایشی بود که برای مدل سازی و آزمایش تغییرات در پلتفرم اصلی قبل از شروع به کار استفاده می شد.

این شرکت اصرار داشت که هیچ یک از داده های سرقت شده برای مشتریان خطر امنیتی ایجاد نخواهد کرد.

اگرچه در ابتدا این حمله توسط فاوری تکذیب شد، اما تعدادی از ناظران هک بین المللی از جمله فالکون فید (Falcon Feed) و هک ماناک (Hackmanac) این حمله را تایید کردند.

بانک بین المللی عرب آفریقایی نیز در 8 نوامبر تایید کرد که فاوری تحت یک حمله سایبری قرار گرفته است و اطلاعات هویتی شخصی مشتریان به طور بالقوه افشا شده است.

این بانک در آن زمان گفت که اقدامات فوری برای مسدود کردن دسترسی انجام شده است، اما این فعالیت تهدیدی قابل توجه برای امنیت داده‌های مشتریان است.

این سازمان از کارمندان خود خواست تا کارت‌های ثبت شده در فاوری را از سیستم حذف کنند و تراکنش‌های خود را برای مشکلات احتمالی در هفته‌های آینده به دقت زیر نظر داشته باشند.

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.