about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

گروه The Hospital، بزرگترین مرکز تخصصی جراحی زیبایی و کاهش وزن در بریتانیا مورد حمله باج افزاری قرار گرفت.

به گزارش کارگروه جرایم سایبری سایبربان؛ هکرها توانسته اند حجم زیادی از اطلاعات بزرگ ترین ارائه دهنده خدمات جراحی زیبایی در بریتانیا را به سرقت ببرند. هکرها این گروه را تهددید کرده اند که در صورت عدم انجام درخواست آن ها، عکس های شخصی و قبل و بعد مشتریان را منتشر خواهد کرد.


گروه The Hospital که سلبریتی های زیادی از خدمات زیبایی آن ها استفاده کرده اند، حمله باج افزاری به سیستم های خود را تایید کرده است.


گروهی هکری REvil، عامل این حمله، گفت که تصاویر شخصی مشتریان این گروه زیبایی را به دست آورده است. آن ها ادعا می کنند که بیش از 900 گیگابایت از تصاویر شخصی  بیماران را در اختیار دارند. 
گروه The Hospital مدعی است که تخصصی و حرفه ای ترین مرکز کاهش وزن و جراحی زیبایی در بریتانیاست.
ابن گروه دارای 11 کلینیک تخصصی در زمینه کاهش وزن، زیبایی سینه و بینی می باشد.
گروه The Hospital طی یک بیانیه اعلام کرد:


« تایید می کنیم که رخنه امنیتی به سیستم های IT ما صورت گرفته است. هیچ کدام از جزئیات کارت های پرداختی مشتریان در معرض خطر قرار نگرفته است اما متوجه شده ایم برخی از داده های شخصی بیماران به دست مهاجمین افتاده است.»
این گروه گفت که همه مشتریان خود را از این حمله سایبری مطلع کرده ایم.

 


 

منبع:

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.