about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

آزمایشگاه Nationwide Laboratory Services آمریکا مورد حمله باج افزاری قرار گرفت.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ حمله باج افزاری به آزمایشگاهی در فلوریدای آمریکا منجبر به در خطر افتادن اطلاعات شخصی سلامت بیش از 30 هزار بیمار شد.

آزمایشگاه Nationwide Laboratory Services که در شهر بوکا راتون استقرار دارد، 19 می 2021 فعالیت های مشکوکی را در شبکه خود شناسایی کرد. پس از بررسی این فعالیت ها مشخص شد که مهاجمین توانسته اند با استفاده از باج افزار، فایل های موجود در شبکه این ارائه دهنده خدمات سلامت و درمان را رمزنگاری و دسترسی به محتویات آن را مسدود کنند. 

متخصصین سایبری پس از بررسی این حمله متوجه شدند مهاجمین سایبری توانسته اند به بخش هایی از شبکه این آزمایشگاه دسترسی پیدا کنند که حاوی اطلاعات شخصی سلامت بیماران می باشد. 

عاملین این حمله باج افزاری فایل هایی را رمزنگاری کرده اند که داده های بیماران شامل نام ها، تاریخ های تولد، جواب های آزمایش و اطلاعات بیمه سلامت در آن بایگانی شده بود. 

این آزمایشگاه مدعی شد که همه بیماران آن تحت الشعاع قرار نگرفته اند. اما به بیمارانی که تحت تاثیر این حمله قرار گرفته اند، اطلاع رسانی شده است. 

گزارشات حاکی از آن است که اطلاعات شخصی بیش از 33 هزار بیمار در معرض خطر قرار گرفته است. 

 گزارش این حمله به وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا ارسال شده است. ظاهرا مجرمین به غیر از رمزنگاری، برخی از فایل های موجود در شبکه را نیز حذف کرده اند.

منبع:

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.