about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

حمله‌ی سایبری به وب‌گاه‌های دولتی برزیل

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ گروهی از هکرهای برزیلی دو وب‌گاه متعلق به مراکز دولتی این کشور را هک کردند. هکرها از حمله‌ی نوع تغییر ظاهر وب‌گاه (deface) استفاده کردند. هکرهای مذکور پس از هک کردن وب‌گاه‌های موردنظر، پیامی را به زبان پرتغالی بر روی صفحه‌ی اصلی وب‌گاه قرار دادند و در پیام موردنظر اعلام کردند که زیرساخت‌های سایبری کشور برزیل و امنیت این زیرساخت‌ها پایین است. در متن پیام موردنظر آمده است:
"اگر ما می‌توانیم این وب‌گاه‌ها را با این سرعت هک کنیم، تصور کنید چقدر زمان نیاز است تا سازمان امنیت ملی آمریکا (NSA)، برزیل را نابود کند."
این اولین باری نیست که یک وب‌گاه دولتیِ برزیل در اعتراض به فساد هک می‌شود. چندی پیش در روز 10 سپتامبر 2015، گروهی هکری به نام پروتن‌ویو (ProtonWave)، وب‌گاه یک شرکت برزیلی به نام ادوبرچت (Odebrecht) را هک کرده و از این شرکت درخواست کردند تا دزدی کردن از مردم را متوقف کند. شرکت ادوبرچت در زمینه‌های مهندسی، پتروشیمی و ... فعالیت می‌کند. چندی پیش، پلیس فدرال برزیل، به دنبال یک رسوایی مالی، شرکت ادوبرچت را تحت بازجویی قرار داد.
در زمان انتشار این خبر دو وب‌گاه موردنظر بازیابی و تعمیر شده‌اند.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/08/18 - 11:25- آسیا

راه‌اندازی اولین نمایشگاه جاده‌ای ملی ضد کلاهبرداری سایبری در سنگاپور

سنگاپور اولین نمایشگاه جاده‌ای ملی ضد کلاهبرداری سایبری را برای مقابله با موارد رو به افزایش کلاهبرداری راه‌اندازی کرد.

دستگیری
1404/08/18 - 11:13- آسیا

دستگیری دو مظنون به انجام فعالیت‌های مخرب سایبری در ترکیه

ترکیه دو مظنون را در حملات جاسوسی سایبری دستگیر و سیستم‌های مرتبط با خارجی را توقیف کرد.

بومی‌سازی
1404/08/17 - 18:48- هوش مصنوعي

بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌های دانشگاه آزاد

مدیر سلامت دانشگاه آزاد از راه اندازی استارت‌آپ ویکند سلامت با محوریت هوش مصنوعی و بیمارستان متاورس خبر داد و گفت: هدف اصلی ما، بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌ها است.