about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

مرکز امنیت سایبری استرالیا از حملات گسترده سایبری به بانک‌های این کشور خبر داد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ مرکز امنیت سایبری استرالیا به‌تازگی اعلام کرد که بانک‌ها و مؤسسات مالی این کشور هدف یک کمپین گسترده باج افزاری قرارگرفته‌اند. 

طبق گزارش این مرکز، افرادی ناشناس به‌طور فراگیر اقدام به ارسال ایمیل‌های فیشینگ به بانک‌ها و مؤسسات مالی کرده و تهدید کرده‌اند چنانچه مبالغ هنگفتی در قالب ارز مونرو دریافت نکنند، اقدام به حملات دیداس (DDoS) می‌کنند.

این حملات فیشنیگ از ماه اکتبر سال 2019 آغازشده و در ابتدا علیه بانک‌ها و شرکت‌های مالی انجام‌شده است و سپس به شاخه‌های دیگر نیز کشیده شده است. 

پیام‌های درخواست باج را بانک‌های سنگاپور و شرکت‌های مخابراتی ترکیه، ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی آفریقای جنوبی و سایت‌های آنلاین بازی کشورهای آسیای جنوب شرقی نیز دریافت کرده‌اند. 

نشریه زددی‌نت گفته است تهدیدات مهاجمان چندان به نتیجه نرسیده و در برخی موارد نیز حملات دیداس را واقعاً انجام داده‌اند، چون پولی را که می‌خواستند دریافت نکرده‌اند. 

گروه هکری عامل این حملات نام خود را چندین بار تغییر داده است. در ابتدا نام گروه Fancy Bear بوده و سپس به Cozy Bear تغییر کرده است. هکرها از نام‌های Anonymous ،Carbanak و Emotet نیز استفاده کرده‌اند. 

در حال حاضر هکرها از نام Silence استفاده می‌کنند. پیشتر گفته شده بود گروه هکری سایلنس میلیون‌ها دلار از بانک‌های اروپای شرقی، آسیای مرکزی و جنوبی و کشورهای آفریقایی سرقت کرده است. 

منبع:

تازه ترین ها
محکومیت
1404/12/02 - 15:49- اروپا

محکومیت فرد اوکراینی به اتهام تسهیل نفوذ کره شمالی به شرکت‌های آمریکایی

یک اوکراینی به اتهام کمک به کره شمالی برای نفوذ به شرکت‌های آمریکایی به ۵ سال زندان محکوم شد.

پیش‌بینی‌
1404/12/02 - 15:10- هوش مصنوعي

پیش‌بینی‌ بلندمدت آب‌وهوای فضایی توسط هوش مصنوعی

یک مدل جدید هوش مصنوعی پیش‌بینی‌های بلندمدت آب‌وهوای فضایی را بهبود می‌بخشد.

اذعان
1404/12/02 - 14:52- جرم سایبری

اذعان پی‌پال به نشت طولانی‌مدت داده‌های کاربران

پی‌پال از یک نقض اطلاعاتی پرده برداشت که اطلاعات کاربران را به مدت ۶ ماه فاش می‌کرده است.