about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

حملات سایبری مکرر پاکستان به اهداف هندی

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ این سومین کمپین جاسوسی سایبری پاکستانی از اهداف هندی است که طی یک ماه اخیر کشف شده است. هدف این کمپین، جاسوسی از اهداف نظامی و کارکنان ارتش هند عنوان شده است. عملیات C-Major نام عملیات اخیری جاسوسان سایبری پاکستانی است. بر اساس گزارش امنیتی شرکت ترند میکرو، هکرهای پاکستانی، نیروهای نظامی هندی را توسط حملات فیشینگ مورد تهاجم قرار داده و نسبت به تخلیه اطلاعات آن‌ها اقدام کرده‌اند. ترند میکرو در این گزارش تأکید کرده است هکرها از آسیب‌پذیری نرم‌افزار ادوبی ریدر (Adobe Reader) برای حملات فیشینگ خود استفاده کرده‌اند.
همچنین در گزارش ترند میکرو به این نکته نیز اشاره شده که هکرهای مذکور، توانایی انجام عملیات پیچیده سایبری را نداشتند؛ چرا که آن‌ها قادر به مخفی سازی سرورهای عملیاتی خود نبودند. محققان امنیتی اعلام کرده‌اند که توانسته‌اند به منابع کدهای بدافزاری به صورت کامل دست پیدا کنند و شناسه‌های کاربری سرورهای فرماندهی و کنترل گروهی که اقدام به انجام این حمله هکری کرده است نیز تماماً شناسایی شده است.

ترند میکرو یکی دیگر از علل کشف ساده این کمپین هکری را استفاده از زبان برنامه‌نویسی سی شارپ (C#) و ویژوال‌بیسیک عنوان کرده است؛ چرا که این گروه نتوانسته اقدامات امنیتی در برنامه‌نویسی را به خوبی رعایت کند و از طرفی زبان‌های مذکور به راحتی قابلیت ترجمه و دیکامپایل شدن دارند.
درگیری‌های دو کشور هند و پاکستان در فضای سایبری، هر روز ابعاد تازه‌ای پیدا می‌کند و ظاهرا نشانی از آرام‌تر شدن اوضاع در این فضا و بین دو کشور وجود ندارد. البته باید به این نکته نیز اشاره کرد که در میانه این درگیری هند نقش مؤثرتری را ایفا می‌کند، چرا که هند در تلاش است تا خود را به عنوان قطب فناوری اطلاعات قاره کهن معرفی کند و در این راه اقدام به عقد قراردادهای گسترده با کشورهای صاحب‌نام کرده است ولی پاکستان در این میان تقریباً حرف خاصی برای گفتن ندارد و تلاش‌های این کشور، به نظر نمی‌رسد که تأثیر خاصی بر روند رشد هندی‌ها داشته باشد.

 

تازه ترین ها
رونمایی
1404/11/21 - 15:49- آمریکا

رونمایی از راهنمای عملی سازمان ملل در مورد هوش مصنوعی

رونمایی از اولین راهنمای عملی سازمان ملل متحد در مورد هوش مصنوعی و پیشگیری و مقابله با افراط‌گرایی خشونت‌آمیز خواهد بود.

استفاده
1404/11/21 - 14:47- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های عدالت کیفری

هوش مصنوعی به طور فزاینده‌ای برای استفاده در سیستم‌های عدالت کیفری پیشنهاد می‌شود.

افتتاح
1404/11/21 - 14:05- سایرفناوری ها

افتتاح بزرگ‌ترین مرکز داده هوش مصنوعی در سنگاپور

شرکت سینگتل بزرگ‌ترین مرکز داده هوش مصنوعی را در سنگاپور افتتاح کرد.