about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

حملات سایبری از طریق دستگاه های USB

کنفرانس امنیت فناوری اطلاعات و محبوب‌ترین کنفرانس جامعه‌ هکرها با نام 2014 BlackHat در هفته آینده برگزار خواهد شد ومحققان امنیتی بسیاری به ارائه کشفیات خود می پردازند. یکی از این مطالب،  توسط Karsten Nohl و Jacob Lell ارائه می‌شود و محققان مذکور آن را BadUSB نامیده‌اند. آنها ادعا می کنند که دستگاه‌های USB مجددا برنامه‌نویسی می شوند به گونه ای که به‌ راحتی می توانند بدافزاری را اجرا نمایند.

این وسیله‌ها می‌توانند طوری برنامه‌ریزی شوند که مانند یک کارت شبکه رفتار کرده و ترافیک شبکه را با تغییر سرورهای نام دامنه‌ تعریف‌شده در سامانه به سمت دیگری هدایت کنند. نحوه‌ بوت‌شدن این دستگاه‌ها می‌تواند طوری باشد که قبل از بالا آمدن سیستم عامل یک بدافزار را در رایانه‌ قربانی نصب کنند و به این ترتیب حتی در سیستم عامل‌هایی که جدید نصب شده‌اند نیز تاثیرگذار باشند. البته حملات از این طریق می‌تواند با بازنویسی BIOS رایانه انجام شود و به راحتی تدابیر امنیتی که با بالا آمدن سیستم ‌عامل فعال می‌شوند را دور بزند.

محققان در ادامه خاطرنشان کردند که هنوز هیچ حمله‌‌ای که از این روش‌ها شناسایی نشده است.

گفتنی است مدتی قبل نیز اخباری منتشر شد مبنی بر این‌که آژانس امنیت ملی آمریکا با پروژه‌ای به نام TAO به معرفی یک دستگاه USB که توانایی ارسال و دریافت داده داشته است تقریبا درصدد استفاده از دستگاه‌های USB به عنوان یک رویکرد جاسوسی سخت‌افزاری بوده است.

 

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.